TokatspTeknik Direktör Ercümend Coşkundere, “6-0l’lık yenilginin mazereti yok. O konuda haklılar özür diliyoruz. Ama diğer konularda çok haklı değiller. Eleştiriye evet, haksızlığa hayır” dedi.

TokatspKulübü Adnan Çiçek Sosyal Tesislerinde TokatspSportif Direktörü Namık Keskinsu ile TokatspTeknik Direktör Ercümend Coşkundere basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Keskinsu, kısa sürede takımın kurulmasında yönetim kurulunun büyük emeği olduğuna dikkat çekerek, “Sezon başında söylenilenler ne ise hiç sapma olmadan harfiyen hepsini yerine getiriyorlar. Disiplinli bir bütçemiz var. 03 Ağustos gecesinde ne konuştu isek sadık kalarak devam ediyoruz. Oyuncularımızın sadece bu haftadaki galibiyet primi ödemeleri yapılacak, başkaca hiçbir borç yoktur” dedi.

TokatspTeknik Direktörü Ercümend Coşkundere, Tokatspor’un bir önceki sezonda 8 maçta 3 puan alırken, bu sezon oynan 8 maçta 12 puanı olduğuna dikkat çekerek, “Ben taraftara saygı duyuyorum. İstedikleri sonucu görmedikleri için eleştirdiklerini düşünüyorum. Ama Tokatspor’un geçen sezon ki puan durumu ile bu sezon ki puan durumutada” dedi. Sivas Belediyespor’a 6-0’lık mağlubiyetle ilgili eleştirilere de cevap veren Coşkundere, “6-0l’lık yenilginin mazereti yok. O konuda haklılar özür diliyoruz. Ama diğer konularda çok haklı değiller. Eleştiriye evet, haksızlığa hayır. Kıyas yapacak olursak ligde lider Keçiörengücü takımının gol atan Kubilay diye bir oyuncusu var. 300 bin bonservis 200-250 bin lira peşin para yani Tokatspo para ile kadrosunu oluşturur” diye konuştu.

Bodrumspmaçı hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Coşkundere, açıklamalarına şöyle devam ettii: “Antrenman yükleme konusunda iyiyimdir. Tevazu göstermem bu konuda. Kim gelirse tartışırım bu konuda. Takımın yorgunluk konusunu değerlendiririz. Biz 15 günde 5 tane maç oynadık, 15 günlük takımla. Kupa maçında eleştirildik, evet, biz as oyuncularımızla oynasaydık sakat sayımız artardı. Antrenman, maç, seyahat, vücut yorgunluğunu bırakın zihinsel yorgunluk olur. Biz bunların hepsini tedavi ederek gitmeye çalışıyoruz. Evet oyun olarak istediğimiz oyunu vermiyoruz, evet, Mersin maçı 2-0 bitiyor, memnun olmuyorlar, tamam da Sivas takımı Mersin’i 1-0 zyeniyor. Biz yine işimizi doğru yapmaya devam edeceğiz”

SpToto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tokatsp8 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 12 puanla 11. sırada yer alıyor.