Tokatlı Sanayici, Yönetici ve İş İnsanları Derneği (TOSİAD) olağan genel kurulu 12 Mart Pazar günü yapıldı ve yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boyraz oldu.

Tokatlı Sanayici, Yönetici ve İş İnsanları Derneği olağan genel kurulunda Ahmet Boyraz ve Yönetimi delegelerin oylarıyla seçildi.

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde 12 Mart 2023 Pazar günü düzenlenen Tosiad olağan genel kurulunda tek liste ile aday olan Ahmet Boyraz ve yönetimi seçilerek göreve başladı.

Çok sayıda iş insan ve bürokratın katılımıyla yapılan genel kurul sonrasında TOSİAD Başkanı seçilen Ahmet Boyraz yaptığı teşekkür konuşmasında "Tokatlı iş insanlarıyla birlik ve beraberlik içinde daha güzel ve verimli hizmetler yaparak hem Tokat’ımıza hem de ülke ekonomisine değer katmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

TOKKON Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ve yeni yönetimde istişare kurulunda görev alan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Genel kurula katılamayan birçok iş insanı ve bürokrat mesaj göndererek yeni yönetimi tebrik etti.

Başkan Ahmet Poyraz, genel kurul sonrasında teşekkür paylaşımda şunları yazdı:

"Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz TOSİAD (Tokat Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği) olağan genel kurulunda GENEL BAŞKANLIK görevi delegerin teveccühü ile ŞAHSIMA tevdi edilmiştir. Rabbim utandırmasın.

Genel kurulumuza katılan Tokat Erbaa Belediye Başkanı değerli kardeşim Ertuğrul Karagöl, Eyüp Sultan Belediye Başkan Yardımcısı değerli büyüğüm Cevdet Yıldız, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan, SGK eski İl Müdürü Murat Göktaş, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok, TOKKON Başkanı Ahmet Yılmaz, ERDEF Başkanı Hüseyin Koyuncu, Asya Tokatlılar Federasyon Başkanı değerli hemşehrim Bekir Yılmaz, İSTAF Genel Başkanı Dr. Yakup Yılmaz'a ve ismini yazamadığim tüm memleket sevdalısı Tokatlı hemşehrilerime, sanayicilere, iş insanlarına, yöneticilere teşekkürü bir borç biliyorum, hepiniz sağ olun var olun."