Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Tokat Şubesi’nin geleneksel ramazan iftarı 12 Nisan 2022 Salı günü akşamı Tokat Öğretmenevi restoranda yendi. Dernek Başkanı Ethem Canikli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin davetinde Onursal Başkan Ercan Süsoy, Tokat Belediye Başkanlığı dönemde her davete katılmış olan Prof. Dr. Adnan Çiçek, Tokatspor Kulübü Başkanlığı yapmış isimlerden Fahri Özgen ve Mustafa Şahin, Amatör Spor Kulüplerimizin yönetici ve teknik adamları, Futbol İl Temsilcisi, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Eşiyok, basın mensupları bir araya geldiler.

ETHEM CANİKLİ: “BİR ARAYA GELMEKTEN MUTLUYUZ”

            İftar yemeği sonrasında Osman Yardımcı’nın yemek duası oldu. TÜFAD Tokat Şube Başkanı Ethem Canikli kısa bir selamlama konuşması yaptı, “hoş geldiniz, bir sene ara verdiğimiz iftar yemeğimizi bugün gerçekleştirdik ve çok mutluyuz. İnşallah eski günlerimize kavuşuruz. Amatör Küme maçlarındaki takımlarımıza başarılar dileriz, tebrik ederiz. Bugünkü iftar etkinliğinin sponsorluğunu yapan Tokatspor Kulüp Başkanlarımızdan Fahri Özgen’e teşekkür ederiz.” dedi, Fahri Özgen için hazırladıkları plaketi Prof. Dr. Adnan Çiçek’in takdim etmesini istedi.

FAHRİ ÖZGEN: “ŞAŞALI GÜNLERİ BİR DAHA YAŞARIZ İNŞALLAH”

            TÜFAD’ın teşekkür plaketini Prof. Dr. Adnan Çiçek’in elinden alan Fahri Özgen hissiyatlarını kelimelere döktü ve “geçmişte Tokatspor’a hizmet etmek nasip oldu. Adnan bey her zaman bize yardımını eksik etmedi. Takımımız için Süper Lig hayali vardı, Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı Tokat’a getirmek vardı, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Tokat’a geldiği dönemler oldu. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Adnan bey gitti, takım kötü bir durumda! Şuan Tokat Belediye Plevnespor Futbol Takımı var, inşallah yeniden Tokat’ın o şaşalı günlerini yaşarız. Hepinizin bunu canı gönülden istediğini biliyorum, hepinizin gözlerinde bunu görüyorum.” dedi.

ADNAN ÇİÇEK: “BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ”

            Tokat’ta iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Prof. Dr. Adnan Çiçek de böylesi bir ortamda bulunmaktan ötürü mutluluğunu dile getirirken “hepinizi hürmetle selamlıyorum, gerçekten birbirimizi özlemişiz. Bizim için iftar sofraları güzel bir gelenekti, dernek iftarları için davet edildiğimde Ercan hocam da gelecek mi diye sordum önce… Aklımdan geçen herkesin geldiğini gördüm, onun güzelliğinin heyecanı var, iyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki aynı ortamı paylaşıyoruz. Bu ortama vesile olan TÜFAD’a, sponsor kardeşim Fahri Özgen’e hepiniz adına yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

GAZETECİ FATİH KILIÇ:”KADİM DOSTLUKLAR PEKİŞİYOR”

            İftara katılanlar arasında yer alan gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç da iftar sonrası paylaşımında “her Ramazan ayının kendine özgü güzellikleri varken, ilimiz futbol antrenörlerinin üyesi olduğu TÜFAD TOKAT ŞUBESİ'nin geleneksel iftar buluşması, kadim dostlukların pekiştiği, güzel anıların hatırlandığı, vefat etmişlerin saygıyla anıldığı ortamı oluşturuyor.” ifadelerine yer verdi.