Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe Tokat’ta yeni kurulan özel muayene açılışında yapmış olduğu konuşmada ; “Tokat göç veriydiyorlar oysaki bu arkadaşımız Tokat’a gelerek hizmet etme katkısında bulunuyor” vurgusunu yaptı

Herkesin Tokattan göçü konuştuğu bir dönemde bu kardeşimizin buraya yatırım yaparak açmış olduğu bu muayene den dolayı tebrik etmemiz gerekiydiyen Gökçe, “ 618 bin nüfuslu Tokatlımızın bu konuda gerçekten uzmana çok ihtiyacı vardı. Bir değil bir çok uzmana ihtiyaç vardı. Bu noktada Tokat’a özel muayenesini açan bu doktarkadaşımıza Tokatlımızı tercih ettiği için Tokat’ımıza yeni bir muayene açtığı için teşekkür ediyçalışma hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Muayene sahibi Op. Dr. Yılmaz Seyyah ise, “yeni açtığımız bu muayene ile Tokat’ta eksik olan hizmetleri daha öncelikli olarak halkımızın hizmetine sunmak adına bu girişimi gerçekleştirdiklerini belirtti. Muayene de yapılacak hizmetler noktasında öncelikle kadın doğum alanında her türlü hizmeti vereceklerini belirten Seyyah, ayrıca Tüp bebek noktasında çalışmaların daha titiz ve özenle burada tedavi çalışmalarının yapılacağını vurguladı.

Dr. Yılmaz Seyyah maalesef ki tüp bebek konusunda Doktarkadaşlarımız yeterli bilgiye sahip olmalarına rağmen zaman konumunda sıkıntılardan dolayı bu konuda yeterli derecede faydalı olamamakta olduğu vurgusunu yaparak, biz bu konuda hastalarımız isteklerini karşılama noktasında sorunsuz hizmeti vermeye amaçladık ve bu konuda çalışacaklarını belirtti.