Tokat U-15 Gelişim Ligi Cumartesi ve Pazar günü üflenen ilk düdüklerle başladı. A ve B grubundan oluşan ligde 14 takım kıyasıya mücadele veriyor.

2022-2023 Sezonu 14 takımın mücadele edeceği Tokat U-15 Gelişim Ligi 18 Mart’ta başladı. A ve B grubu olmak üzere 7 takımlı ligde 14 takımdan oluşuyor. A grubunda, Tokat Gençlikspor, Aile ve Sosyal Politikalar, Tokat Belediye Plevnespor, Merkür Holding Erbaaspor, Erbaa Güreş İhtisas Spor Kulübü, Niksar Belediyespor ve Reşadiye Termalspor yer alırken B grubunda ise Tokat 60 Futbol Kulübü, Tokispor, Turhalspor, Turhal Gençlerbirliği, Turhal Güçyurduspor, Zilegücü Spor Kulübü ve Zile Belediyespor mücadele edecek.

Yeşil sahaların küçük paşaları 12 hafta sürecek lig maratonunda şampiyon olmak için rakipleriyle kıyasıya yarışacaklar. Lig sonunda Şampiyon olacak takım Türkiye U-15 Gelişim Ligi’nde Tokat’ımızı temsil edecek.

18 MART GÜNÜN SONUÇLARI

            U 15’lerde Merkür Holding Erbaaspor ilk maçında Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaştı ve sezonun ilk maçında 4-1’lik galibiyete ulaştı.

            Niksar’da Niksar Belediyespor U 15’leri Tokat Aile ve Sosyal Politikalar U 15’lerini 5-0 yendi.

            Toki Spor Kulübü U 15’leri Zilegücü Spor Kulübü U 15’lerini 7-0 yendi.

            Turhal Gençlerbirliği Kulübü – Zile Bld. Spor Kulübü U 15’leri maçı Zile ekibinin deplasmanda 0-2’lik galibiyetle sonuçlandı.

            Turhal Güçyurduspor Kulübü – Tokat 60 FK Spor Kulübü maçında Tokat ekibi deplasmandan 0-4’lük galibiyetle döndü.

            Reşadiye Termalspor Kulübü U 15’leri Tokat Gençlik Spor Kulübü U 15’lerini 2-1 yendi.    

NİKSAR’IN FİDANLARINDAN ÇANAKKALE SELAMI

            A Grubu’nda 18 Mart Cumartesi günü oynanan Niksar Belediyespor – Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü maçında, günün anlam ve önemine binaen çok güzel bir fotoğraf çıktı. Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde 5-0’lık galibiyete ulaşan Niksar Belediyespor U 15’leri galibiyet golünü asker selamı vererek kutladılar, şanlı Türk Bayrağını açarak şehitlerimize selam gönderdiler.