Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Proje Ortaokulu 5. Sınıf “kabul sınavı” 19 Mart Pazar günü gerçekleştirildi. Yoğun başvuru sürecinin ardından 370 erkek öğrenci sınava girdi.

60 KONTENJAN

            Öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı olduğu sınava katılımın yoğunluğu okuldaki araç parkından belli oldu. 370 öğrencinin girdiği sınav sonunda 60 öğrenci 5. Sınıfa kayıt olma hakkı kazanacak.

MÜDÜR MERMERTÜRK: “GÜÇLENEREK DEVAM EDİYORUZ”

            Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Mermertürk, “ailemize katılacak olan yeni öğrenci adaylarımızı ve velilerimizi okulumuzda ağırladık. Sınava gösterilen yoğun ilgi ve okulumuza duyulan güvenden dolayı tüm halkımıza teşekkürü borç biliriz. Yolumuza desteğinizle güçlenerek devam ediyoruz.” İfadeleriyle sınava dair bilgi notu paylaştı.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI ALTIN: “İLGİDEN DOLAYI ONUR DUYUYORUZ”

Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Naci Altın da bir açıklamada bulundu ve “Uluslararası Tokat Anadolu İmam Hatip Lisemizin Ortaokul 5. Sınıf Seçme Sınavına katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. UTAİHL ailesi olarak gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür eder mezunu ve mensubu olmaktan onur duyacağımız bu eğitim öğretim yuvasında buluşmak için yeni öğrenci ve velilerimizi büyük bir heyecanla beklediğimizi belirtmek isterim. Kazanamayan evlatlarımız üzülmesinler sonraki yıllarda gittikleri okullarda başarılı olarak geçiş yapabilirler. Biz Okul Aile Birliği - Okul Yönetimi ve Öğretmenlerimiz ile her daim başarmak için çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

SONUÇLAR 21 MART’TA AÇIKLANACAK

            2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Proje Ortaokulu 5. Sınıfına kabul sınavına giren 370 erkek öğrenci içinde 60 öğrencinin seçileceği sonuçlar 21 Mart Salı günü açıklanacak.