(Haber: Bekir Binbaş)

 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde sağlık hizmeti almak için gelen vatandaşların konforunu öne çıkaracak düzenlemeler yapılıyor. Hastane Yönetimi, yenileme çalışmalardan kamuoyunu bilgilendirdi.

            Yeni yılda yeni yönetimle birlikte başlatılan yenileme çalışmalarından aktarılan bilgiler şöyle:

Hastanenin C Blok girişinde bulunan Öğretim Üyesi Muayenesi Kayıt Sekreterliği ve ödeme noktası ayrı üniteler halinde hizmet vermekteydi. Bu nedenle hastane girişinde iki farklı hasta sırası oluşmaktaydı. Kapıya yakın alan olduğundan hastalar kapı önünde soğukta ve ayakta uzun süre beklemekteydi. Bu iki birim birleştirilip C Blok zemin koridorunda daha içeri alanda bulunan kısma alındı.

Bu hafta itibarîyle yeni işlem alanı ve sıramatik devreye sokuldu. Hastaların oturup bekleyeceği oturma grupları yerleştirildi.

Yatan hasta taburcu- ödeme işlemleri için servisler binası 4. Kata ayrı ödeme noktası açıldı. Günübirlik işlemlere (radyoloji, endoskopi, dermokozmetik vb. mesai dışı öğretim üyeleri) ait ödemeler için ayrı bir ödeme noktası idare amirlik bölümünde devreye sokularak hastaların işlemleri hızlandırıldı. Ayrıca giriş katta yoğunluğu azaltmaya yönelik 1. kat poliklinikler içerisinde yeni bir Mesai Dışı Öğretim Üyesi Kayıt ve ödeme noktası yapılması planlandı.