CHP Tokat İl Teşkilatı Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarında esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

14 Mayıs 2023 Seçimleri kapsamında CHP Tokat İl Teşkilatı Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarında esnafları ziyaret ettiler. Ziyaret ekibinde CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, Merkez İlçe Başkanı Ender Ergün, İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zarife Üngör, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Özdemir ve İl Teşkilatı, Tokat Milletvekili Adayları Ayhan Karabekiroğlu ve Cem Çıtak, Milletvekili aday adaylarından Gülperi Coşar, Coşkun Tonkal, Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Millet İttifaklarından Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selim Işık ve yönetimi, Gelecek Partisi İl Başkanı Ramazan Başaran ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Hüseyin Bozdemir bulundu. Yapılan ziyarette esnaflar ile sohbet edildi, sorunları ve talepleri dinlendi.

ESNAF ZİYARETİ DEĞERLENDİRİLDİ

Yapılan esnaf ziyaretleri sırasında Taşhan’da çay içerek soluklanan Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, Tokat Milletvekili adayı Ayhan Karabekiroğlu, Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zarife Üngör ve Milletvekili aday adaylarından Gülperi Coşar, kendilerini takip eden gazetecilere açıklamalarda bulundular.

“TOKAT'TA UMDUĞUMDAN VE BEKLEDİĞİMDEN DAHA FAZLA VATANDAŞIN İLGİSİ VAR“

Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, "Bugün Tokat'taki değerli hemşehrilerimizle, dostlarımızla beraberiz. Biz partimizin görevlendirmesiyle geldik. Artvin Ardanuç İlçesinin Belediye Başkanıyım. Burada bizim de daha önceden gelen hemşehrilerimiz var. Hem onlarla buluşmak hem de Tokat'ta çok güzel çalışmalar var, bunlara katkı sağlamak amacıyla geldik ve bugün İl örgütümüzle beraber milletvekili adaylarımızla beraber saha çalışması yaptık. Sahayı çok olumlu gördüm. Yani Tokat'ta umduğumdan ve beklediğimden daha fazla vatandaşın bir ilgisi var, alakası var, artık hepimiz inanıyoruz ki ülkemize bahar gelecek." dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ ARTIK BAHARIN GELECEĞİNE İNANIYORLAR”

CHP Tokat İl Başkanı Murat Yazıcı, "Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza hoş geldin diyorum. Sağ olsun var olsun saha çalışmasında bizlere destek vermek için Artvin Ardanuç ilçemizden bizlerin yanına geldiler, esnaflarımıza yönelik ziyarette bulunuyorlar. İki gün boyunca Tokat'ta hem Artvinli hemşerilerimizle hem Tokatlı hemşerilerimizle bir araya gelecek başkanımız. Bildiğiniz gibi 14 Mayıs'a iki haftalık bir sürecimiz kaldı. Mümkün olduğunca mahallelerimizde ve köylerimizdeki ziyaretlerimize devam ediyoruz. Milletvekili adaylarımız Tokat'ın her noktasında her köyünde hemşerilerimizin dertlerini dinliyor. Onların sıkıntılarına çözüm önerilerimizi dile getiriyorlar. Bugün de milletvekili adaylarımız Ayhan Karabekiroğlu ile Cem Çıtak Tokat merkezde çalışmalarına devam ediyorlar. Aday adaylarımızdan Gülperi Coşar da bizimle. Vatandaşlarımız artık baharın geleceğine inanıyorlar ve bu yolda da tüm mücadeleyi hep beraber veriyoruz." diye konuştu.

“15 MAYIS SABAHI ÇOK GÜZEL ŞEYLERE UYANACAK BU ÜLKE”

CHP Tokat 3. Sıra Milletvekili adayı Ayhan Karabekiroğlu, "Artvin Ardanuç Belediye Başkanımıza hoş geldin diyorum, bugün vermiş olduğu bu destekten bizimle beraber olmasından dolayı hem onur duydum hem de işimizi kolaylaştırıyor. Biz de kırsaldaydık, bugün ilk defa merkezdeyiz. Dün Almus'taydık. İttifak bileşenimiz Saadet Partisi yönetimiyle beraber merkezde çalışmalarımızı yaptık. İyi geri dönüşler alıyoruz. İnsanlarda bir bezginlik bir yılgınlık olduğunu hissediyoruz. İnşallah 15 Mayıs sabahı çok güzel şeylere uyanacak bu ülke. Yaşayacağımız seçimin başta Tokat'ımız, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

“BU SEÇİM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

CHP Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Zarife Üngör, "Bizler bugün hem milletvekili adaylarımız ve aday adaylarımızla birlikte sahadayız. Tokat'ta çalışmalarımıza başlamıştık zaten devam da ediyoruz. Genelde ev ziyaretleri yapıyoruz kadın kolları olarak. Birebir kadınlarla temas halindeyiz. O değişimi ve yumuşamayı Tokat'ta çok rahat görebiliyoruz diğer seçim çalışmalarımıza nazaran daha bir bizim tarafa, Millet ittifak'ı tarafına yönelim var. Bunun en büyük sebebi de en çok şikâyet ettikleri konu. Özellikle kadınların mutfakta yemek pişmeyince sorunlar başlıyor. Yani daha önce daha fanatik yaklaştıkları konularda yumuşamalar var. Ayrıca 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok sıkı takip ettiklerini gördük, tüm beyanlarını biliyorlar. Bu seçim her şey çok güzel olacak diyoruz." ifadelerine yer verdi.

“HEP BİRLİKTE ÜLKEMİZE BAHARI YAŞATACAĞIZ “

CHP Tokat 28. Dönem Milletvekili aday adayı Gülperi Coşar, "Tencere yakacak iktidarı, bir soğanı üçe bölerek yemek yapmak zorunda kaldı bayanlarımız, mağazalar bomboş. Dolayısıyla ülkemize baharı getireceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 13.  Cumhurbaşkanımız olacak. Tokat'a da bahar gelecek. Tüm Türkiye'ye bahar gelecek. Hep birlikte ülkemize baharı yaşatacağız." dedi.

(Haber-Fotoğraf: Mustafa Işık)