MHP Tokat Erbaa İlçe Teşkilatı, Türkiye Kamu-Sen Tokat Şubesi ve Erbaa ilçesindeki bağlı sendikaların yöneticileri ile gündeme dair bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut,  son günlerde Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı kuşatma operasyonlarını değerlendirdi.

İMAMOĞLU BİR YERLERE MESAJ GÖNDERİYOR

Bulut konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz Büyükelçisi ile görüşmesini sert dille eleştirerek, “Sizlerin Türkiye üzerindeki emellerinizi hayata geçirecek kişi benim, demek istiyor. İstanbul kar çilesi çekerken parlatılmış, cilalanmış İmamoğlu bir yerlere mesaj gönderiyor” dedi.

BÖLÜCÜLÜK CHP BÜNYESİNDE TUTUNMUŞTUR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun Diyarbakır ziyaretini de eleştiren MHP’li Yücel Bulut, “Yaşananlar, gördüklerimiz ibretlik sahnelerdir. Bu ziyaret ve ele alınan konular bölücülüğün CHP bünyesine nasıl tutunduğunu belgelemiş, resmetmiş ve teyit etmiştir. Kaset operasyonu ile yeniden dizayn edilen yeni CHP, cumhuriyeti kuran CHP değildir. Bugünkü CHP, Atatürk’ün adını istismar eden bir partidir. Evet, doğrudur: CHP Atatürk’ün kurduğu bir partidir. Lakin bugünkü CHP’nin ne Atatürk ile ne de onun ilke ve ülküleriyle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Kaldı ki, bugünkü CHP Atatürk ve onun banisi olduğu Türkiye Cumhuriyeti karşıtlarının işgali altındadır. Bir taraftan Atatürk’ün partisiyiz diyeceksiniz; diğer taraftan onun banisi olduğu Türkiye Cumhuriyetini yıkmak, Türk vatanını bölmek isteyen silahlı terör örgütlerine payandalık yapacaksınız. Bunun herkes tarafından bilinmesi gerekiyor” diye konuştu.

KUŞATMALARA KARŞI DİRENCİN ADI MHP’DİR

Son günlerde yaşanan durumu da değerlendiren Yücel Bulut, “Evet zor dönemlerden geçiyoruz. Kabul etmek gerekir ki her bir hane düne göre bugün çok daha zorluk çekiyor. Ancak hepimiz biliyoruz ki; dünden daha iyi bir bugün için hepsinden daha güzel olacak yarınlarımızı çalmalarına asla müsaade edilmeyecektir. Bu direncin merkezi Milliyetçi Hareket Partisi, bu direncin adresi Cumhur İttifakı, bu direncin Lideri ise Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’dir. Bu direncin başında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur İttifakı; sağlam temeller üzerine kurulmuş, Türk milletinin güçlü iradesinin eseridir. Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi 2023’te yapılacak seçimlerde yeniden bir tarihi zafer kazanacaktır.” dedi.

Toplantıya, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un yanı sıra MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, MHP Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Oğuzhan Önal, MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel, Erbaa Ülkü Ocakları Başkanı Zafer Gürel, Kamu-Sen İl Başkanı Nuri Derdiyokoğlu, Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut Demir de katıldılar.