(Haber-Foto: Fatih Kılıç)

 

TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz: "Tokat havalimanı çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, çok güzel karşıladılar, çok güzel bir havalimanı olmuş Tokat'a yakışır." 

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan: "Havalimanınız hayırlı uğurlu olsun. Komşu ilimiz Tokat'ta böyle bir havalimanının devreye girmesi çok önemli."

Türkcell Süper Kupası için  İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Demir Grup Sivasspor bu akşam karşılaşacak.

İstanbul'daki kupa maçını takip edecek Sivas TSYD Şubesi üyesi yiğido spor yazarları Tokat Havalimanından bu sabah İstanbul'a uçtular. TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz ve spor yazarı ekibindeki isimler, ekibi uğurlamaya gelen Tokat TSYD Üyesi Fatih Kılıç'a açıklamada bulundular.

TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz açıklamasında "Tokat havalimanı çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, çok güzel karşıladılar, çok güzel bir havalimanı olmuş Tokat'a yakışır. İnşallah sefer sayıları daha da artarak Tokat'a hizmet eder. Size de teşekkür ediyoruz. Biz Tokatspor'un da liglerde olmasını arzu ediyoruz. Komşu kentimiz bizim, bazı ilçelerimizden bile daha yakın. Sivasspor'un da yakaladığı güzel bir başarı var. Trabzonspor ile Süper Kupa maçı oynayacağız, önemli bir başarı. Tokat Havalimanından gidip yine Tokat Havalimanından döneceğiz. Umut ederiz ki kupayı almış olarak Tokat'a döneriz." dedi.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan da açıklamasında "öncelikle havalimanınız hayırlı uğurlu olsun. Komşu ilimiz Tokat'ta böyle bir havalimanının devreye girmesi çok önemli. İnşallah dolu dolu yolculuklarla ülkemiz istifade eder.

Sivasspor'un da yakaladığı güzel bir başarı var. Trabzonspor ile Süper Kupa maçı oynayacağız, önemli bir başarı. Tokat Havalimanından gidip yine Tokat Havalimanından döneceğiz. Umut ederiz ki kupayı almış olarak Tokat'a döneriz.

Sizlere çok teşekkür ediyorum. Özellikle ev sahipliğinde kendi şehrimizi aramadık. Sivas Tokat bütünlüğünün bir örneğini burada yaşadık. Maça geldiğimizde, biz Süper Kupa'ya talibiz. Biz bunun öncesinde Türkiye Kupasında biz bitti demeden bitmez düşüncesi ile gidip kupayı alıp gelmiştik. Bugün Tokat güzergahı ile Olimpiyat Stadyumuna gideceğiz. Süper Kupanın sahibi olarak Tokat'a dönmek istiyoruz inşallah. 25 kişilik basın ordusuyla gidiyoruz. Tek yürek olarak Sivasspor'un başarısı için kucaklaştık. Herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer de açıklamasında "Sivas basını olarak İstanbul'a gidiyoruz. Bu vesile ile Tokat'ı ziyaret etmiş olduk. Ev sahipliği için bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Tokat'a yakışır bir havalimanı olmuş." dedi.

Sivas TSYD Üyelerinden İsmail Dursun da açıklamasında Sivas TSYD Yöneticilerine teşekkür etti, Tokat'ı görmekten, Tokat'tan uçmaktan mutluluklarını dile getirdi.

Medya  Net Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Turizm Derneği Başkanı Hakan Bakar açıklamasında "Türkiye'nin birçok ilinde havalimanları kazandırılıyor Tokat'ta da böyle bir Havalimanı kazandırılması Tokat'taki insanın dışarıya rahatça gitmesine dışarıdakilerin de rahatça  gelmesine vesile oluyor. Güzel bir Havalimanı olmuş, emeklerine sağlık. Biz bugün Sivas basın olarak İstanbul'da Turkcell Süper Kupayı almaya gidiyoruz. Kırmızı beyaz, şampiyon Sivasspor diyoruz." dedi.

TRT Spor Sivas Temsilcisi Murat Çetintaş açıklamasında "kupa için gidiyoruz. Eskiden bir havalimanımız vardı şimdi iki havalimanımız oldu. O yüzden emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tokatspor'un da Süper Ligde olduğu, kardeş kardeş mücadele ettiğimiz günleri hayal ediyoruz." dedi.

Tokatspor forması da giymiş Sivaslı spor yazarı Nail Sertakan ise açıklamasında

"bir defa devletimize teşekkür ediyoruz. Gidemediğin yer senin değildir felsefesinden hareket ederek bu havalimanını kazandıran devletimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. İnşallah burası da gelişerek devam eder. Eski bir Tokatsporlu futbolcu olarak da içim sızlıyor! Şu havalimanında Tokatspor taraftarlarını, futbolcularını, yöneticilerinin seyahat ettiklerini de görmek isterdim kardeş takım olarak. Biz Anadolu'nun gururu bir takım olarak İstanbul'a gidiyoruz, inşallah kupayı alarak döneceğiz. Size de göstermiş olduğunuz misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyoruz." dedi.