MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Ballıca Kız Yurdunda öğrencilerin sorunlarını dinledi ve sorularına cevap verdiler.  Konuşmasında Türk milleti hiçbir zaman zillete kapılmadığını, vatanı için her zaman canını vermeye hazır olduğunu ifade eden MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Gençlik gözbebeğimiz, gelecek güvenimizdir. Niyazım odur ki, Türk gençliği evvelemirde varoluş haklarına, diri hedeflerine, tertemiz ilkelerine, dünyada adından söz ettiren ülkesine sonuna kadar destek verecektir. Türk ve Türkiye Yüzyılı Türk gençliğinin iradesiyle tıpkı bir bayrak gibi yükselecektir. Bugünün gençliği geleceğin milli serveti, aynı zamanda milli şerefidir” dedi.
HEDEFİMİZ TAM BAĞIMSIZLIK 
Türkiye’yi bölmek, parçalamak, müstemleke ülkesi haline getirmek isteyenlerin bulunduğunu, fakat yapılan milletvekilliği seçiminde hak ettikleri cevabı Türk Milletinden aldıklarını kaydeden Yücel Bulut, “Milletimizin arasına etnik ve mezhep fitnesi ekmek için fırsat kollayanlar layık oldukları müstahak cevabı Milletvekili Genel Seçiminde almışlar, aynısına da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turunda şahit olacaklardır. Cumhurbaşkanı adayımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüksek karakterli milli mücadelesine Allah’ın izniyle devam edecektir. Cumhur İttifakı bundan sonraki beş yılın ve Cumhuriyet’in yeni yüzyılının güvencesi ve siyasi gücü olacaktır. İnanıyor ve samimiyetle ifade ediyorum ki, zalimlere taşeronluk yapanlar, terör örgütleriyle ortaklık kuranlar mutlaka kaybedecek, bununla birlikte kazanan, zafere ulaşan 85 milyon Türk vatandaşı olacaktır” şeklinde konuştu.
ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK
Gençlerin sorunlarının olduğunu, bunun farkında olduklarını, fakat çözülemeyecek hiçbir sorunun bulunmadığını sözlerine ekleyen Yücel Bulut, “Seçim sonrasında sorunların üzerine hassasiyetle eğileceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizi burada ağırlama nezaketi gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.
TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da konuşmasında, “Gençlerimiz için ve gençlerimizle birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek ve tüm dünyada gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz” dedi.