Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilimize kazandırılan yaklaşık 110 milyon lira maliyetli, 2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonunun inşaatı hızla yükseliyor. Yeniyurt Mahallesinde 17 dönüm alana kurulacak spor salonu zemin, 1 kat ve asma kattan oluşacak ve büyük salon haricinde 4 ayrı antrenman salonu yer alacak. Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat 1’nci sıra Milletvekili adayı Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Başkan Yardımcıları ve Merkez İlçe Başkanı Hal Karşısında yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu inşaatında incemeler de bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger’den bilgiler alan Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat 1’nci Milletvekili Yusuf Beyazıt, basın açıklaması yaptı.

YUSUF BEYAZIT: “TOKAT ÜNYE YOLUNUN ÜNYE AYAĞININ İHALESİ YAPILACAK”

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Tokat 1’nci sıra Milletvekili adayı Yusuf Beyazıt, “bir taraftan siyasi çalışmalar yaparken bir taraftan da ilimizdeki yatırımları buna benzer projeleri takip ediyoruz. İnşallah Tokat'ımızı çok farklı bir noktaya getirmenin gayreti içerisindeyiz. Dün Sivas'a gittik. Ulaştırma Bakanımızla, Cumhurbaşkanı Yardımcımızla, yine son Başbakanımızla Tokat'a yapılması gereken yatırımları değerlendirdik. Özellikle Çamlıbel Tüneli'yle ilgili sözler aldık. İnşallah bu pazar günü de Tokat Ünye yolunun Ünye ayağının ihalesi yapılacak ve inşallah o da hayırlı uğurlu olacak ülkemize ve şehrimize.” dedi.

ÇAMLIBEL TÜNELİ 

Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Sivas'ta YHT açılışına katıldıkları programda TC. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile konuştuklarını, özellikle Tokat - Sivas arasında Çamlıbel Tüneli konusunda sözler aldılarını belirtti. Hayırlı uğurlu olsun, dediğini belirtti.

TOKAT'A YENİ STAD

Gazetecilerin 'Tokat'a yeni bir stat kazandırılacak mı?' diye sorusuna da yanıt veren Milletvekili Yusuf Beyazıt, "deprem hadisesi olmasaydı onun da temelini atıp şehre kazandıracaktık ama depremden sonra yapacağımız önemli işlerden biri olacak." dedi.