Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nin Tokat İl Başkanlığına atanan Av. Mehmet Ekicier, Merkez İlçe Başkanlığını üstlenecek Sefa İpekli ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden Zafer Partisi İl Başkanı Av. Mehmet Ekicier "hiç bir zaman ümitsiz olmayacağız. Biz inanıyoruz ki zafer birliktedir. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesi ve esaslarını son nefesimize kadar savunacağız." Dedi.

Zafer Partisi İl Başkanı Mehmet Ekicier’in gazetemizi ziyaretinde yaptığı açıklama şöyle oldu:

  “Biz Zafer Partisi olarak liderimiz Ümit Özdağ etrafında kenetlenmiş bir kadro ile yolumuzda emin ve kararlı adımlarla ilerliyoruz. Bu ilerlemenin bir neticesi olarak memleketimiz Tokat’ta da bize verdiği kıvancı ve heyecanı sizlerle paylaşıyoruz.

Büyük ülkemizde ekonomiden milli güvenliğe, tarımdan eğitime kadar olan bütün sektör ve kurumlarda şüphesiz ki büyük bir kriz yaşanmaktadır. Bu çok yönlü krize karşı hem iktidar hem de muhalefet partileri seyirci kalmaktadır. Vatandaşın derdinden bihaber, herhangi bir temeli olmaksızın milletimizi oyalayan hatta ve hatta vatandaşın aklıyla dalga geçercesine yapılan eylemlere, söylemlere karşı tahammülümüz kalmamıştır. Yüce Türk Milleti, birkaç partinin dar vizyonuna, prangalı düşüncelerine sınırlı hareket alanına mecbur bırakılamaz, terk edilemez. İşte Zafer Partisi bu manzaranın ardından bir güneş gibi milletimizin üzerine doğmuştur.

Biliriz ki Zafer Partisinin kimlik verdiği bireylerin tamamı Türk Milletine hizmetleri başka bir amaç taşımamaktadır. Gayemiz, Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğinden sapmamak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesi ve esaslarını son nefesimize kadar savunmaktır.

Hiçbir zaman ümitsiz olmayacağız, memleketi kurtaracağız. Biz inanıyoruz ki zafer birliktedir. Tokatlı hemşehrilerimizi Zafer Partisi saflarına davet ediyoruz. Zafer’e bekliyoruz.”