İHALENİN KONUSU
Madde 1: Gaziosmanpaşa Stadyumundan-Kemer Köprüye kadar (GOP Bulvarı) Niksar yolu kavşağından- Üniversite Hastanesine kadar, Niksar yolu kavşağından-Oğulbey Köprüsüne kadar yerlerin Otopark-Parkmetre uygulaması işi 2886 sayılı kanunun 45`inci maddesi gereğince 3 yıllığına kiraya verilecektir.
Madde 2: İhale 14.05.2013 tarihinde saat 15.00`de Belediye Encümen odasında yapılacaktır.
Madde 3: İhaleye ait muhammen bedel 250.000,00.-TL. olup, Geçici Teminatı: 7.500,00.-TL dir.
Madde 4: İhaleye katılacaklar Şartname Bedeli olarak 1.000,00 TL yatıracaktır.
Madde 5: Tokat Belediyesi`nin ilan ettiği ihale şartnamesine göre ihaleye katılmak isteyen istekliler gerekli görülen teminat ve belgeleri vermek zorundadır.
İhaleye katılmak isteyenler aşağıda açıklanan belgeleri vereceklerdir. Belgeleri noksan ve yanlış olan teklifler değerlendirmeye alınmayacak ve geçersiz sayılacaktır. İhale dışı kalış sebebi de istekliye yazı ile ihale komisyonunca bildirilecektir.
a- İstekli gerçek kişi ise, 1 (bir) ay içerisinde alınmış iş veya ikametgah adreslerini gösterir belgeyi bu nüfus cüzdan suretinin ibrazı,
b- İstekli tüzel kişi ise, şirket imza sirküleri ile belgelerdeki imzalara ait imza sirküleri ve yetki belgesi,
c- Başkası adına vekil olarak ihaleye katılması halinde vekaletname vetak girilmesi halindetak girişim belgesi.
d- Tebligat adresinin iş ve ikametgah adresine ilişkin belgelerdeki adresten farklı olması durumunda tebligat adresini gösterir belgeyi,
e- Geçici Teminatı ile Güvence bedelini ve şartname bedelini karşılayacak tutarı yatırdıklarını belirten belgesi biraz etmeleri,
f- İsteklilerin Belediyemize vadesi geçmiş borcunun bulunmadığına dair belge,
g- İsteklilerin son iki yıla ait (2011-2012) vergi beyannamelerinde beyan edilen gelir yada kurumlar vergilerinin tahakkuk fişleri ve ödeme makbuzlarının suretleri veya ilgili vergi dairesinden alınacak olan borcu olmadığına dair belge ( ihaleden önce en fazla 15 gün içinde alınmış olacaktır.)
h- İstekliye ait 2012 yılında alınmış halen faaliyette bulunduğuna dair Ticaret ve Sanayi Odasına veya benzeri odalara ait kayıt belgesinin ibrazı şarttır.
İHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR
MADDE: 6 2886 Sayılı kanunun ilgili maddeler gereğince; kimseler, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu yasağa rağmen ihaleye girenin üzerine yapılmış ise, ihale bozularak geçici teminatı, sözleşme yapılmamışsa bozularak kesin teminatı gelir kaydedilir.
MADDE 7 : Şartnameler mesai saatleri içerisinde Su İşleri Müdürlüğünden temin edilebilir.
MADEE 8 :İhaleye girecek talipliler ihale dosyalarını saat 12.00`ye kadar Su İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
Keyfiyet ilan olunur.
BELEDİYE BAŞKANLIĞI
BASIN 03/212 28.04.201301.05.2013