Tokat Voleybol 60 Spor Kulübü Başantrenörü Gökhan Yurdakul, Tokat Hürsöz'e yaptığı yazılı açıklamayla Tokat voleybolu için yeni bir dönemi müjdeledi. Daha önce Analig Kız Voleybol Takımı'nda önemli başarılara imza atan sporcular, yeni bir kulüp çatısı altında güçlerini birleştirme kararı aldı. Yurdakul, "Bu sene başarıdan başarıya koşan kız voleybol takımı, Kamuran Atabey ve Ramazan Kasap hocalarımla birlikte olmaya ve aynı takımda mücadele etmeye karar verdiler." diyerek, takım ruhunun ve sürekliliğin altını çizdi.
Antrenmanlarda İlk Adım, Hedeflerde Büyük Heyecan
Yeni kurulan spor kulübünde düzenli antrenmanlara başlayan ekip, sahaya inerek hedefleri doğrultusunda ilk ciddi mesailerine başladı. Yurdakul, takımın "Tokat'a yeni bir soluk getirmek için çalışıyorlar" azminde olduğunu vurgulayarak, şehrin spor kamuoyuna heyecan verici haberleri duyurdu.
Altyapıdan Yükselen Bir Güç "Tokat'ın Kraliçeleri"
Projenin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla güçlü bir altyapı sistemi de oluşturuldu. Mini, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde mücadele edecek olan ve "Tokat'ın Kraliçeleri" olarak anılacak genç yetenekler, hedeflerini en başından itibaren yüksek tutuyor. Yurdakul, bu kategorilerdeki sporcuların da "hedeflerini çok yüksek tuttuğunu ve sonuna kadar çalışmaya devam ettiklerini." ifade etti.
"Tokat İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz"
Açıklamasını takımın misyonuna ve teşekkürlerle tamamlayan Yurdakul, "Tokat'ımızda kız voleyboluna hizmet vermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Herkese desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz." sözleriyle, sürece katkıda bulunan herkese şükranlarını iletti.



