Yerel basından öğrendim AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu, rahatsızlanmış hastaneye yatmış CHP İl Başkanı Duran Kum’da elinde çiçeği ile Eyüp Eroğlu’nu ziyarete gitmiş. AKP İl Başkanı’da bu ziyaretten duygulanmış.

Öncelikle AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu’na geçmiş olsun diyorum.

Bir süre öncede MHP İl Başkanı Murat Polat’la AKP İl Başkanı Eyüp Eroğlu bir araya gelmiş güzel espirilerle dolu bir görüşme yapmışlardı. Ona da çok sevinmiştim.

Ben onların en az bir buçuk kat yaşında olduğum için onlara çocuklar diye çağrıda bulunuyorum. Şimdi üçüne birden diyorum ki aferin çocuklar politik yaşantımızın çirkinlikler içinde yüzdüğü şu yıllarda siz aradığımız özlediğimiz politik ilişkileri sergilediniz.

Bizim için gereken budur. Son zamanda çok kullanılan bir sözde olduğu gibi siz “ezeli rakip ebedi dost” olacaksınız ve toplumu germeden siyaset yapacaksınız.

Duran Kum’un iyi niyetli bu başlangıcını, Eyüp Eroğlu’nun aynı duyarlılıkta yaklaşımını bir güzellik sergisi olarak değerlendiriyorum. Bu tablonun içine MHP İl Başkanı Murat Polat’ı da katarak üç parti liderimizi de kutluyorum ve diyorum ki yukarda ki ağabeyleri belki bu gençlerimizi örnek alırlar.

Unutmayın ki bize bizden başka dost yoktur. Sevin, sevilin.

Siz sık sık bir araya gelin hakaret dolu kirlilikler dolu politik ağızlara güzellikler sunumu yapın belki utananlar çıkar.