Devletimizin, Cumhuriyetimizin kurucusu, kurtarıcısı Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 84. yılında her zamankinden daha çok, özlemle, saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Atatürk’ün, Cumhuriyeti ilanını içine sindiremeyen, İngilize, Yunana ispiyonculuk yaparak, mandacılığı savunan zavallıların bazılarının torunları bugün utanmadan, sıkılmadan Cumhuriyetimize zehirli dillerini çıkarıyor.

Ses çıkarması gerekenler, Cumhuriyeti ve devletimizi korumakla görevlilerden hiç ses çıkmıyor.

Cumhuriyet bizim dilimizi, düşüncemizi, değerlerimizi yok etmiştir, açıklamasının karşılığı, henüz sorumlu hiçbir makam soramamıştır. Bu devleti inkârdır.

Cumhuriyetin ülkemize kazandırdıklarını anlamak istemeyenler, çevremize bir baksınlar. İran’da, Irak’ta, Suriye’de, Katar’da, B.A.E.’de, Arabistan’da nasıl bir yönetim var? Özellikle İran’da kadınlara yapılanları, kadınlarımızın çok iyi takip ediyor ve Atamızın değerini verilen hak ve özgürlüklere sonsuz teşekkürler ediyorlar. Ne kadar şanslı bir milletiz.

Milletin kaderini, milletin kendisi belirleyecektir. “Egemenlik tek kişinin iki dudağı arası yerine, kayıtsız şartsız milletindir.” değişmez kuralını koymuştur.

Demokrasi, hukukun tam bağımsız, tarafsız olması, özgürlük ve düşünce ifadesinin sağlanması vazgeçilmez kıymetlerdir.

Yokluklar içerisinden, işgal edilmiş vatan topraklarımızdan düşmanları temizleyerek, modern, insan onuruna yakışan Cumhuriyetle taçlandırmış, kurucumuz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e özlem, sevgi ve rahmet dileklerimizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Mekanı cennet olsun. Emanetin Cumhuriyete uzanacak her elin milletçe kırılacağına emin olabilirsin.

10 Kasımlar dünya durdukça daha anlamlı anılmaya devam edecek.

Sevgi ve saygılarımla.