15 Temmuz, hain Fetöcülerin darbeye teşebbüs ettikleri gün. Demokrasiye, milletin egemenliğine vurulmuş bir hançerdir. Milletimiz bu hain girişime canı pahasına karşı durmuş, meydanları doldurmuştur. 251 şehidimiz olmuştur. Cenab-ı Allah mekanlarını cennet eylesin, ailelerine, milletimize sabırlar ihsan eylesin.

Derler ki, Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir. Darbe olacağı bilgileri ilgililerine verilmişken tedbir alanı olmamıştır. Genel Kurmay Başkanı'nın boynuna komutan arkadaşı tarafından kemerle tehditler savrulabilmiştir. Bu hain komutanları terfi ettiren özellikle yandaş yakını diye komutanlıkta çöreklenmelerini sağlayanlar, bir Anayasa değişikliği öncesinde Fetönün "mezardaki yakınlarınıza da oy kullandırın" çağrılarının sonucudur 15 Temmuz. 'Yetmez ama evet'in sonucudur.

Yargı teslim edilmiş, emniyette gereken güce ulaştırılmışlardır. O kadar yetki alanı imkanı verilmiş ki neredeyse bütün atamalarda yetki sahibi olmuşlar. O hain komutanları, emniyet md. ve amirlerini, hakim ve savcıları en yetkili görevlere atayan kararnamelerde, ne sayın Kılıçtaroğlu'nun ne de sayın AKŞENER'in imzaları vardır.

İmza sahipleri, hiçbir şey olmamış gibi çok pişkince davranıp suçu, sorumluluğu alakası olmayanlara yıkmakta gayet ustadırlar.

Allah'a şükürler olsun ki vatansever komutanlar, emniyetçiler ve yargı mensupları bu çirkinliğe karşı duruş sergilemişlerdir.

Hani bir cinayet tanımlanırken hukukçularımız çok iyi birler, taammüden (isteyerek, bilerek, planlayarak öldürmek) fiili en ağır cezayı gerektiren durumdur.

15 Temmuz da bu aziz milletimize göz göre göre yaşatılmıştır.

Kardeşi Fetöden hapis olan Bakanımız yok mu? Kardeşi Genel kurmay Başkanına tehditler savurup boynunu sıkan komutan müsveddesi hapiste, kardeşi ise Büyükelçilikle taltif edilebilmiştir.

Fetö ile mücadele devam ediyor. İşte böyle çifte standartlarla.

15 Temmuz kara bir lekedir. Demokrasimiz, milletimiz için. Cumhuriyetimize ve demokrasimize indirilmiş bir darbedir.

Türk Milleti özgür yaşamıştır. Dünya durdukça da özgür kalacaktır.

Milletimiz kendi egemenliğini daima koruyacaktır.

Başka düşünceler peşinde, koltuğa yapışma sevdasında olanların ders çıkarmaları gerekir.

Saygı değer hemşehrilerimizin, okuyucularımın kurban bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklar içerisinde nice bayramlar diliyorum.