Memur ve memur emeklileri için 2022-2023 yılları maş zamları belli oldu.

Hükümetin memur ve memur emeklisine vereceği artışanları ta başından belliydi. Memur -Sen Başkanı toplantılar öncesinde öylesine havalara girip, memur ve emeklilerine kahraman edasıyla kesin rakamlar vermiş, insanları farklı beklentilere sokmuştu.

Umulan dağlara karlar yağdı. Kendinden önceki sendika başkanı gibi tıpış tıpış önerilen rakama imza attı. Zaten balondu, patladı. Sendikacılık memuru ve emeklisini kolayca harcamaktı.

Bu ülkede halkın enflasyonu, piyasa enflasyonu yüzde 30'lar üzerinde iken 2022'nin ilk 6 ayı için yüzde 5 ikinci altı ayı için yüzde 7, 2023'ün ilk altı ayı için yüzde 8, ikinci altı ayı için yüzde6 ve enflasyon farkı olarak ilan edildi.

Sendikaya üye memura 400 TL zam, emekliye 0 zam. Yakışıksız, adil olmayan çalışan memurla emekliyi ayıran bir sözleşmeye imza atan sendika başkanı olamaz. Olmuşsa da beyninden bağlı, itaate mecbur birisidir.

Enflasyon asgari piyasa ve hayat şartlarında yüzde 30'un çok üzerinde iken yüzde 5'ler 8'ler 2023'ün sonuna kadar memura ve emeklisine hakarettir, saygıdan yoksundur.

Memur ve emeklisi zamanı geldiğinde cevabını verecek. Sarı sendikacılar insan içine nasıl çıkacaklar?

Suriyeliye, Afganlıya ve başka onlarca ülkeden ülkemize elini kolunu sallayarak girmişlere para harcamak daha uygun geliyor. İşsiz sayısı ve sosyal yaşamda sıkıntılar gittikçe artıyor. Bütçe memura gelince kifayetsiz. Suriyeliye, Afganlıya çok cömertçe açıklamaları bu tabloyu anlatıyor.

İngiltere'de bakanın açıklamaları, İngiliz basınındaki Türkiye Afgan sığınmacılar için Türkiye ve Pakistan'ı adres göstermesine hiçbir tepki vermeyenler, muhalefetin konuyu gündeme taşıması ile tutuşanlar, sonradan uyananlar, haksızca muhalefeti suçlamaya başladılar. Beyler, dünyada neler yaşanıyor... ABD'nin, AB'nin, İngiltere'nin ülkemiz üzerindeki hesaplarını zamanında fark edemeyecek duruma gelenler... BOP projesindeki haritayı anlamazdan gelenler, Irak, Suriye sonrası ülkemizin nasıl sıkıntıya girebileceğini anlamakta zorluk çekmekteler.

Ülkemizin demografik yapısı alenen değiştirilmek, Türk milletinin azınlığa düşmesi ana hedeflerindendir.

T.C. Devleti Türk milletinin yapısını bozmaya, yıpratmaya harcanan gayretlerin hepsi boşunadır.

Türk milleti bu çirkin oyunlara, tuzaklara asla düşmeyecektir.

Afganistan hava alanını koruma hevesleri kabul görmemiş plan bozulmuştur. Askerimiz çok şükür dönmeye de başlamıştır. Çıkarılacak, alınacak çok dersler vardır.

Sevgi ve saygılarımla...