Adaletin, vicdanın, Allah korkusunun terk edildiği ülkemizde sıkıntılar da gittikçe artıyor. Güven ortamı yok oluyor.

Ağustos ayı enflasyonu TÜİK’e göre (talimata göre) yüzde 80, ENAG’a göre de gerçek piyasa enflasyonu yüzde 180.

Cari açık kapanacak diye program düzenleyenlerin cari açığın çok hızlı bir şekilde artmasına sözleri de kalmamıştır.

TV’lerde alt yazı geçiyor. “İstanbul Bş. Belediyesine ait iki sultan köşkünün İstanbul Valiliğinde oluşturulmuş bir komisyon marifetiyle emir ve talimatla Hazinenin mülkiyetine geçirildiği.” haberleri yer alıyordu. AKP’li belediyenin yıllarca kullandığı birçok yetkinin muhalefete ait belediye yönetimine tanınmaması, yetkilerin teker teker ellerinden alınması adaletsizliğin, demokrasiye inançsızlığın ta kendisidir. Yandaşa kıyak üstüne kıyak, bir de sıra sultanlara ait mülkiyeti belediyeye ait köşklerin de yandaşa teslimine gelmiştir.

Adaletsizliğin, dürüstlüğün, eşitliğin olmadığı bir ülkede huzur ve güven beklemek, enflasyonun, cari açığın düşeceğini beklemek hayal bile olamaz. Gerçek demokrasiyi, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olması gerekirken bütün yetkilerin tek kişide kullanılır olmasının, millet egemenliği ve demokrasiyle asla bağdaşmayacağı durumdur.

Daha önceleri feto ile kol kola yürüyenler, suç örgütü lideri partileri için mitingler düzenlerken seyredenler, tepki vermeyenler, yargıya suç duyurusunda bulunmayanların, kendi ve yakın çevrelerinin yaptıkları usulsüzlük ve rüşvet ağı ortaya döküldükçe hamaset nutuklarının hiçbir faydası yoktur. Aziz milletimiz yaşanan tiyatronun farkına çoktan varmıştır. Sandığı beklemektedir.

İstanbul Bş. B. Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu size karşı iki zafer kazanmıştır. Fırsatı geldiğinde 3. hezimeti yaşayacaksınız.

Sevgi ve saygılarımla…