Demokrasi, gerçek demokrasi, insan onuruna en yakışanı.

1980 darbecilerinin yaptıkları anayasa başta olmak üzere seçim yasası, siyasi partiler yasası güç sahiplerinin işine geldiği için değiştirilmiyor.

"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" düsturu egemenlik liderlerin iki dudağı arasındadır. Bu demokrasiye benzemeyen halkın doğrudan tespit ve milletvekili tercihine de imkan vermeyen ucube bir uygulama.

Bu tespiti yaptıktan sonra geldiğimiz son durum çok sıkıntılı olmalı.

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve arkadaşları 800 civarında delegenin desteğiyle topladıkları MHP Kongresini iptal ettirmeyi başaranlar, Sayın Akşener parti kurduğunda her türlü iftirayı, yalanı, suçlamayı tercih edenler, toplantılarında konuşmasın diye elektrikleri kestirenler, koruma polisini caminin WC'sine koymayanlar, şeref ve haysiyetlere saldıranlar

Fetöcüydü, HDP ile aynı düşünceydi iftirasını üç günlük koltuk hırsları için, çirkin siyaset için yapanlar, İstanbul Belediye seçimlerini kazanabilmek hırsıyla bebek katilinin mektubunu TRT'de okutup oy devşirmeye kalkanlar yine bebek katilinin kardeşinden seçimleri kazanabilmek amaçlı TRT'nin röportajını yaptıranlar Habur rezaletini, Dolmabahçe mutabakatını imzalayanlar, çukurların, hendeklerin kazılmasını seyredenler

Türk milliyetçiliği de dahil her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını açıklayanlar bugün ne olduysa "yuvaya geri dön" çağrına aynen katılıyorum, "yerli ve millidir" diyenler birlik ve beraberliği koltuklar tehlikeye girince hatırlayanları bu aziz millet ibretle ve hayretle izliyor.

Kaybedilen zamanın ülkenin içinde bulunduğu bin bir sıkıntıya neden olanlar vebali nasıl ödeyecekler. Cenab-ı Allah kul hakkıyla karşıma gelmeyin emrinin karşılığı nasıl ödenecek.

Vicdan ve Allah korkusu gerçekten ne zaman hatırlanacak.

Sevgi ve saygılarımla