Aferin Filistin... Seni işte böyle göreyim. Bir defacık da gerçek yüzünü koytaya. Bizi sevmediğini, "yalakalık kültürü"yle bezendiğini, hele hele de içinde sakladığın "Türk düşmanlığını" çıkar artık gün yüzüne.

Yemedik sana yedirdik. Giymedik sana giydirdik. Mavi Marmara Gemisi'nde senin için şehitler verdik.

Daha iki gün önce Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletlerde elinde haritalarla seni savundu. Ama sen gerçek karakterini koyduntaya. Kırk yıldır terörle boğuşan bir ülkenin kendini savunma harekatına "işgal" dedin.

Senin eski liderin Yaser Arafat da 1974 Kıbrıs Çıkarmamıza karşı çıkmış,dumuza "işgaldusu" demişti.

Ben hiç yadırgamadım sen bir arapsın. Arap'ın dostluğunu hiç görmedim. Sen kendi peygamberinin torununu vahşi şekilde katleden arapsın. Sen Kabe'yi korumak için Osmanlılar tarafından yapılan Ecyad Kalesini dozerlerle yıkan arapsın.

Sen, Mekke'yi korumak için canınıtaya koyan Fahrettin Paşa'yı askerleriyle birlikte çekirge yemek zorunda bırakan arapsın. Sen, Osmanlı'yı parçalamak için İngilizlerle bir olup çevirmedik fırıldak bırakmayan, Şerif Hüseyin soyu olan arapsın.

Sen, Filistin cephesinde yaralı askerlerimize yapmadık rezalet bırakmayan alçak arapsın.

Sen, 1964 Kıbrıs hava harekatımızda Makaryos'un savaş gemilerini İskenderiye Limanında saklayan arapsın.

Hani diyorlar ki araplar üretken değildir. Yanılıyorlar. Adilik, alçaklık, kalleşlik, döneklik, iki yüzlülük, nankörlük, pislik üretiminde dünyada üzerlerine yoktur.

Mehmet Akif Mısır'dan dönerken "11 yıl kaldım eğer 11 saat daha kalsaydım çıldıracaktım. Gerçek Müslümanlık ve gerçek insanlık Türkiye'de" diye boşuna dememiştir. Arap'ı iyi tanımış ve böyle tanımlamıştır.

Sevgili halkım yıllarca ateşi ile yandığımız şu arabın gerçek yüzünü görün artık. Müslümanlık başka, arapçılık başka. Bunların Müslümanlığı çıkarlarına odaklıdır. Onca Müslüman arap ülkesinden Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni tanıyan bir tane çıkmadı. Ama biz hep onların korumacılığına koştuk.

Filistinlilere yapılanlara insan olarak hayır. Ama arapların yıllardır bize olan tavırlarına da bin kere hayır.

Arap Müslümanmış hadi canım sen de...