Ramazan bayramının 3. günü. Aynı gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. yılını kutlayacağız. Vatan sathında düşmanlarla savaş devam ederken, Mustafa Kemal ATATÜRK, millet iradesinin hakim kılınması İçin, TBMM kurulmustur. TBMM milletin vekilleriyle oluşturulmuştur. Bütün kararlarda TBMM'nin kararlarına uyulmuştur.

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MILLETİNDİR" düsturu demokrasinin de temel taşını oluşturmuştur.

Gerçek demokrasilerde milletvekilleri, siyasi partilere üyelerin oylarıyla belirlenirken, bizde demokrasi kuralları tamamıyla uygulanmayıp, Liderlerin keyfine göre tanzim edilmektedir. Lider kendisine itaat edecek, her kararına koşulsuz destek verecek, yanlışlara ses çıkarmayacak nitelikte bir meclis oluşumu ne yazık ki çok seçim bölgelerinde bu seçimlerde de tercih edilmektedir. Demokrasi ve  hakimiyetin millette olmasının en büyük engellerindendir.

Yeni dönemde siyasi partiler ve seçim yasalarındaki düzenlemelerle yetkinin millete teslim edileceği umudu vardır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK bayramı aynı zamanda atamızın çocuklarımıza armağan ettiği, dünyada ilk kutlanan çocuk bayramıdır.

Bayramımız nedeniyle duyarlı vatansever Türk Milleti evlerine bayraklarını şimdiden asmaya başladılar.

Talimatla bayağını asıp da, milli bayramları görmezden gelerek şanlı bayrağımızı asmaktan imtina edenleri de bu davranışları nedeniyle kınıyorum, yazıklar olsun diyorum.

Türk Milletinin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI kutluyorum. Gelecek yıllarda daha coşkulu kutlanacağını da görüyorum.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.