İyi Parti'nin ve diğer muhalefet partilerin milletin teveccühüne gittikçe mazhar olmasından uykuları kaçanlar, koltukları kaybetme zilleri çaldıkça çıldıranlartaya çıkıyor.

İyi Parti İstanbul İl Başkanına yapılan saldırı, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı, gerçekleri yazan gösteren medya mensuplarına saldırılar, tükenmişliğin sonucudur.

Güneş balçıkla sıvanmıyor. Gerçeklerin günü geldiğindetaya çıkması da kaçınılmaz bir sonuç.

İktidar partisinin Grup Başkan Vekillerinden daha düne kadar Fetö'nün çığırtkanlığını yapan, Samanyolu TV'nin kapılarında yatıp Feto ağzıyla vatansever Türk Komutanlarımızı ispiyonlayan, kumpasları teşvik ve destekleyen birisi çıkmış utanmadan, sıkılmadan, Allah korkusu da taşımadan İyi Parti'yi "Fetöcülükle" suçlama görevini üstlenmiş. Çamur makinası.

Be hey Fetö kuklası artığı, yine daha düne kadar 'Yuvaya dön. Gelişlerinden memnunluk duyarım. Milli ve yerlidirler." açıklamasını sayın Genel Başkanının yaptığını kuş beynin unutmuş olabilir.

İyi Parti'nin yuvası Türk Milleti'nin bağrıdır. Ne kadar çamur atılırsa atılsın, atanların yüzünde kalacaktır. İstanbul Belediye Başkanlığı seçimleri sonucunu bir düşünün bakalım. Sayın İmamoğlu Belediye Başkanlığı zaferini kimlerle mücadele ederek kazanmıştır. Cücük kafalar bu sonuçları değerlendirecek vasıfta olamadılar.

Dün "cemaatle aynı menzile giden iki ayrı grubuz, yolumuz aynıdır." sözlerinin sahipleri;

Cemaatin bütün unsurlarını asker, yargı, emniyet ve diğer devlet kurumlarına yerleştiren kararnamelerin imza sahipleri;

Ülkenin vatansever komutanlarına kumpaslar kurulmasını seyredenler, destek verenler, yargının işi diye sıyrılmaya çalışanlar,

Ülkenin Genel Kurmay Başkanını PKK'nın temsilcisinin gizli tanık ifadesiyle cezaevine koyanlar, müebbetle cezalandıranlar;

Sonunda arabulucular gönderirken 'daha ne yapalım? NE DEDİLERSE YAPTIK, NE İSTEDİLERSE VERDİK' açıklamalarının sahiplerini unutturmak isteyen zavallı Grup Başkan Vekili Cahit Özkan.

Bu sözler ne Meral Akşener'e ne de Kılıçtaroğlu'na aittir. Bunları öğren. Millet sandığın önüne konulmasını dört gözle bekliyor. Sana en güzel cevabı perişan hale getirdiğiniz millet verecek.

Korkunun ecele faydası yoktur. Sandık öyle bir açıldığında doğan parlak güneş, zafer güneşi gözlerini görmez hale getirecek.

İyi Parti milletin kalbinde çığ gibi büyüyor. Bırakın çamurları, iftiraları, oturun 'biz ne yaptık bu hallere geldik?' diye düşünün.

Bir şeyi daha iyi bilin beyler. İyi Parti sadece MHP'den ayrılanlardan ibaret değildir. Bunu bile görmekten aciz durumdasınız.

Hayatının 60 yıla yakın süresini siyasetçilerle geçirmiş, milliyetçi muhafazakar, sosyal adaletçi görüş ve tecrübelerimle bu notları düşüyorum ve haykırıyorum.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE."

Sevgi ve saygılarla.