- Cumhuriyet Bayramımızın 91’nci yıl dönümü kutlu olsun.

- Cumhuriyet Bayramımız bu sene daha anlamlı coşkulu bir şekildre kutlanacak.

- Cumhuriyetin kazanımlarını anlamak istemeyen, işgal güçlerine mandacılık yapanların torunlarına en güzel cevap milletçe verilecek.

- Güzel ülkemizi, Irak, Suriye, Ortadoğu’nun çırpındıkça batan ülkeler durumuna getirmek heveslilerine engüzel cevaplar verilecek.

- Bir zamanların özgürlükler mücadelesi veren ülkelerine örnek alınan Türkiye Cumhuriyeti kavramları yeniden haykırılacak.

- İstitlal Savaşını, gereksiz görüp “ne olacak işgalci devletler bizi güzelce idare ederler” savaşacak gücümüz yok. İnsanlar ölmesin diye işgalci devletlere dalkavukluk yapanların hürriyetle, özgürlükle, devletolma erdemiyle zaten bir ilgileride olmamıştı.

- Türk milleti esaret kabul etmezdi. Devletler yıkmış devletler kurmuş bir milletti.

- Cumhuriyetin kazanımlarından beslenrek Cumhuriyet değerlerini törpüleyenlerin, zarar verenlerin çevremize bir bakmalarını acilen tavsiye etmek gerek.

- Cumhuriyeti iyi okumalarını cücük kafalarına sokmalarını tavsiye etmek gerek.

- Kül olmuş bir ocaktan bir kıvılcımla, dostun düşmanın hayranlıkla izlediği T.C devletinin kuruluşunun heyecanının defalarca anlatılması gerek.

- “Yurta Sulh, Cihanda Sulh” veciz sözünün bugün ne kadar önem taşıdığını birilerine hatırlatmak gerek.

- Türk milleti; Cumhuriyetimizi kuranlara minnettar ve duacı.

- Cumhuriyetimizin ve devletimizin temel değerlerini, ne kadar törpülenirse törpülensin “Yel kayadan birşey alamaz” gerçeği unutulmasın. Ahmekler boşa uğraşırlarmış.

- Türk insanı; Cumhuriyetine, devletine sonuna kadar sahip çıkacak, Cumhuriyetimiz ebediyyen sonsuza kadar payidar kalacaktır.

- Nice Cumhuriyet Bayramlarına.