Ülkemizi yönetenlerin son zamanlarda büyük sorunlar yaşadığımız, zararlar çektiğimiz ülkelerle can ciğer dostluk hevesinde oldukları görülüyor.

B.A.E., 15 Temmuz hain darbe girişimine destek verdiği için iktidar mensupları ve yalaka medyalarında hakaretlere maruz bırakılmıştı. Fetö ile ciddi mücadele varsa, darbeyi destekleyen ülkeye yakınlaşmak, hatta Merkez Bankaları anlaşmalarıyla maddi imkan istemek yakışıksız bir tutumdur. Şehitlerimiz nasıl unutulur?

Diğer tarafta Ermenistan’la ilişkiler de geliştirilmek için her türlü yol deneniyor. Sormak gerek Ermenistan “SOYKIRIM İDDİALARI İÇİN ÖZÜR MÜ DİLEMİŞTİR?” Hayır, özür de yoktur geri adım da yoktur.

Kardeş Azerbaycan’a yaptıkları, katliamları ne çabuk unutulmuştur?

Yakın tarihimizde ABD Başkanları SOYKIRIM ifadesini kullanmamışken, yeni Başkan Bieden soykırımı hadsizce kabullenmiş, kendisine gereken cevap da ne yazık ki verilememiştir. Suskun kalınmıştır. NİÇİNDİR?

İslam düşmanı, Türkiye düşmanı İsrail’le yakınlaşma da çok manidar karşılanmaktadır.

İsrail acaba Filistin’e saldırmayacağı yönünde bir karar mı aldı da kimsenin haberi olmadı?

Mavi Marmara gemisi şehitlerinin hesabı bile sorulamadı. Şimdi İsrail’le çok sıcak yakınlaşma gayretleri var. Bunlar devletin çıkarlarına aykırıdır.

Bütün bu gelişmelerin tek nedeninin ABD yönetimine yakın olabilmek amacı güttüğünü artık bilmeyeni kalmadı. ABD’ye niçin bu kadar çok ısrarlı tavizlerle yaklaşmak nedendir?

ABD’den Türkiye’mize dost olmayacağı gerçeğini anlamayanlar neyin peşinde koşmaktalar?

Verilen bunca şehidimizin sebebini nasıl inkâr eder? Çok düşündürücüdür.

Yönetimleri ile ülkemize yaşatılan bu çok hatalı yaklaşımlar peşinde koşanların muhalefeti suçlaması gerçeklerle bağdaşmıyor. İftiradan öte de gitmiyor.

Çirkin siyasete malzeme yapılıyor.

Ülkenin çıkarları her türlü siyasetin çok önünde tutulmak mecburiyetindeyiz. Türk’e düşmanları tanımak gerekiyor.

Sevgi ve saygılarımla.