Bugün “Çalışan Gazeteciler Bayramı” günü.

Görevlerini gerektiği gibi yerine getiren, objektif yayına emek veren (yalakalık ve yağdanlık görevi verilmişler hariç) tüm gazeteci kardeşlerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.

Hukukun rafta olduğu, medyanın % 90’ının resmi gazete gibi aynı manşetlerle çıkarıldığı, eleştiriye hiç tahammül edilemediği bir dönem yaşanıyor. İşinden gücünden edilen gazeteci kardeşlerimize de biraz daha sabır diliyorum. Çoğu gitti azı kaldı. Karanlık bulutlar arkasından pırıl pırıl güneşimiz doğmak üzere.

Başta ekonomik zorluklar olmak üzere, yerelde, gazete çıkarabilmeyi sağlayan değerli yerel basın mensuplarını yürekten kutluyorum. Büyük bir özveri gerçekleşiyor.

İyi Partimizin 3. İl Kongresi 7 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi Çok büyük bir ilginin gösterildiği kongrede üç aday başkanlık için yarıştılar. Yarışı Hakan KARAGÖLLÜ kazandı. Tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum.

İyi Partinin şehrimizde kuruluşunun başından itibaren içinde olmuş, kurucu yönetimlerde görev almış İyi Partili olarak bugünlere partimizi ilimizde özveriyle, başarıyla temsil eden, gecesini gündüzüne katan, çeşitli iftira, tehdit ve şantajlara boyun eğmeden partimizin kuruluşu ve bugüne gelmesinde katkıları olan tüm partililerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum. En başta Tokat’ta liderliğimizi gerçekleştirmiş, önceki İl Başkanımız sayın Ömer Sağol’a, eski kurucu İl Başkanımız A. Afşin Ünverdi’ye, Yönetim ve Denetim kurullarında görev almış arkadaşlarımıza, partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni yönetime gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…