Ülkemizin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu, iktidarıyla, muhalefetiyle, siyasi çıkarlar bir tarafa bırakılarak, hakaretlerin, iftiraların son bulması gereken bir dönemdeyiz.

Kanlı terör örgütünün en büyük destekçisi ve kurucusu ABD'nin sınırımıza 1 km mesafede Suriye topraklarında üs kurmaya başlamasını görmezden gelenlerin, sus pus sessiz kalanların acilen bu teşebbüste ses yükseltmesi gerekmez mi? Bu tavır konulmuyor.

ABD'nin yeni yönetimi ile işbirliği müttefiklik hiç ders alınmamış gibi ikide bir ifade edilebiliyor. Bırakın yakınlaşma taleplerinizi. ABD ülkemize yaptığı ihanetlerden dolayı özür dilesin. Dostum Trump'tan Dostum Bieden'ı dönülürse daha çok canlarımız yanacak.

S-400'ler konusunda da yalakalar, köşe yazarları daha şimdiden kıvırmaya başladılar bile. S-400'ler konusunda verilecek en küçük bir taviz, verenlere çok pahalıya mal olacak. Zaten mum gibi eriyip azalmaktalar.

Milletimizle gerçeklerin paylaşılması gerekiyor. Gizli kapaklı hiçbir şey kalmıyor. Gerçekler ne zamana kadar saklanacak?

Ne kadar gereksiz yalanlar, iftiralar yapılırsa yapılsın milletimiz kararını vermiş, sandığı bekliyor.

TBMM'de milletin seçtiği vekillerle atanmışların konuşmalarındaki üslup çok yanlıştır. Dil yumuşatılmalıdır. Bağırıp, çağırmakla sadece kendinizi tatmin edersiniz.

Muhalefeti (CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Deva, Gelecek ve Saadet Partisi) teröre yardım etmekle suçlamak en azından millete hakaretin daniskasıdır.

Yerel seçimlerde bebek katili APO'dan mektup yardımı isteyen, kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT ekranlarına çıkararak 'İmamoğlu'na oy vermeyin' açıklamasından siyasi çıkar bekleyenlerin, çadır mahkemeleri kurup PKK'lıları aklamaya çalışanların, barış süreci, çözüm süreci, akil insanlar kurarak sonuçta çukurların açılmasına göz yumanların, Dolmabahçe'de HDP'li yöneticilerle mutabakat zaptı imzalayanların, vatansever TSK mensuplarına, komutanlara dahil, çeşitli kumpasları, FETÖ ile birlikteganize edip her türlü yardımı yapanların, askerin-milletin kozmik odasına FETÖ'cüleri sokanların, daha bir yığın yanlışı ve hatayı siyasi çıkarlar için bu millete reva görenlerin; bunları sanki muhalefet partileri ve liderleri yapmış gibi unutulmuş zannederek suçlamalarının aziz milletimizde hiçbir karşılığı zaten yoktur. Boşuna kürek çekmeyin. Millet kararını çoktan vermiştir.

Bakın ABD sınırımızda üs kuruyor. Mümkünse bu teşebbüs için bir çift söz söyleyip gereken tavrı koyun.

Sevgi ve saygılarımla...