-İyi Parti 2. Genel Kurul Kongresini gerçekleştirdi. Sayın Meral Akşener tekrar Genel Başkan seçildi.

-Kongrenin ana teması; "MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" oldu. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olması gerektiğine göre demokrasiyi çağrıştıran demokrasiyi davet eden bir davetti.

-Sayın Meral Akşener kongre konuşmasında; Cumhurbaşkanı hükümet sisteminde ülkenin her alanda en büyük sıkıntılar yaşadığını, sorunlara çözüm üretilemediğini çarenin güçlendirilmiş parlemento sistemi olduğu, TBMM'nin etkisizleştirildiğini' milletvekilleri sıralamalarını milletin belirleyeceği, hukukun tam bağımsız tarafsız hale getirilmesinin gerekli olduğu, işsizlik ve ekonomik sıkıntıların çekilmez boyutlara geldiğini, tarımın içler acısı durumda olduğunu, şeffaflığın olmadığını, milletin tekrar demokratik değerlere dönülmesiyle söz sahibi olacağını sıkıntılarının çarelerinin olduğunu milletin davetine mazhar olduklarını ifadeyle, altına imza atacağımız çok ve vecih bir konuşma yaptılar.

-Kongrenin İyi Partimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını, gerçek demokrasinin, hukukun gerçek üstünlüğünü siyaset kurumunun kucağından kurtulması, herkesin beklentisi olmalıdır. Millet kendisiyle dalga geçenlere gereken cevabı sandıkta verecektir.

-Coronavirüs salgını canlar almaya devam ediyor. Günlük can kaybı sayımız 70 leri geçti.Tedbir yok, herşey milletten beklenir oldu. Aspirin tedbirleri can kayıplarını önlemiyor. Şehrimizde de yoğunlukların arttığına dair olmakta, vefat sayılarının yedi binleri geçmesi birilerinin dikkatini bile çekmez durumda.

-Anayasa mahkemesi İstanbul boğazında uygulanmasına karar verilen imar affı yasasını iptal etti.

-Geç gelen bir karada olsa boğazın yağmalanması rant çıkarlarının önüne geçebilecekmidir. Kendi ifadeleriyle atı alan Üsküdar'ı geçmiştir.

-Bu sütunlarda imar affı yasasının, imarla ilgili suçları affettiğini, ranta yeni kapılar açtığını, kaçak imarına, yapı tekniğine uymayan, tehli-kearzeden yapılara sağlamlık belgesi veren, depremde can ve mal kaybını tahmin edilemeyecek boyutlara getirecek yasa suçu işleyenleri de ağır ceza mahkemelerinde devam eden yargılamalar sonlandırılmış, suçlular kurtulmuşlardır. Neyin karşılığı paranın gücü karşılığı . Ver parayı kurtul yasası olmuştur. -Anayasa Mahkemesi Başkan ve üyeleri ülke çıkarlarını önde tutarak, yasaların uygulamasındaki, yasaların çıkarılmasında ki keyfiliklere, yanlışlıklara dur demiştir.

-Birilerinin isteğine keyfine göre yasalar yerine, hukuka, adalete, kamu yararına çıkaracak, güçlendirilmiş parlementer sistem bir an önce ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Sevgi ve Saygılarımla...