Güzel ülkemizde çok partili sisteme geçilen 1950 yılından günümüze bu iktidara verilen 20 yıllık iktidar süreci, imkanı, şansı hiçbir partiye, iktidara verilmemiştir.

Bütün bu imkanlara, fırsatlara rağmen iktidar yetkilileri bugün aziz milletimize refah, huzur ve zenginlik, insanca yaşam, hukuk, insan hakları getirdik diyeceklerine; Eğer; "Tabakaları küçültün, bir kilogram et alıyorsanız yarım kilo alın. Domatesi de yemeyin, doğalgaz`ın derecelerini birkaç derece düşürün, meyve de yemeyin, bakın Japonya`ya, Almanya`ya, ABD`ye... Kuyruklar, yokluklar var. Ekonomimizi bozan dış güçlerdir" masalları anlatılır hale gelmişse,

Ülke ekonomisini de yapılan - yap-işlet-devret ihaleleri ile Dolar'a ve Euro'ya bağlarsanız, ekonominin temelini kendi paramıza, şartlarımıza göre ayarlamaz, gerçeklere dayalı dürüst bir ekonomi, gelecek projeleri hayata koymazsanız,

Merkez Bankası siyasetçilerin antrenman sahası haline getirilmiş, talimatlarla kararlar alır durumda ise bugün Salı saat 12`de Dolar 12.30, Euro 13.40 rakamlarına çıkmışsa, son derece sıkıntılı ve tehlikeli bir dönem yaşanıy0r demektir. İğneden ipliğe sonsuz zamlara devam edilecek demektir.

Yeri geldiğinde, sıkışıklığın da yüce dinimizin emirlerini akıllarına getirenler kendi uygulamalarına, kararlarına ters açıklamalar yapıy0r demektir. En son örneği faiz haram konusunda. NASS hatırlatılması geçmişle çelişkinin de daniskasıdır. Kimse kimsenin elini tutmuyor.

İstismara bir örnek de yüce dinimizin haram ve en büyük yasaklarından zinayı, Türk Ceza Kanunu'nda suç olmaktan çıkarıp serbest bırakanların da inançlarımızı nasıl sömürebildiklerinin açık örneğidir.

Her şeyi, gerçekleri yaşayan aziz milletimizdir. Diğer önemli bir konu da salgındır. Açıklanan veriler doğru kabul edilirse her gün 200 ve üzeri insanımızı kaybediyoruz. Vaka sayılarımız 20 ile 30 bin rakamları olarak açıklanıyor. Vefat edenlerin çoğunluğunun aşı yaptırmayan veya eksik yaptıranlar olduğu açıklanmakta.

Vaka sayıları on bini geçmiş. Avrupa ülkeleri aşısını yaptırmayanlar için çeşitli kısıtlamalara gidiyor. Bizde ise her gün bu ülkenin bir köyü haritadan siliniyor. Önlem alınmıyor. Bu ne rahatlık, bu ne ilgisizliktir? Nasihat ile mesajla olmuy0r beyler!

Sağlık kuruluşlarımız, doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız büyük bir fedakarlıkla mücadele içerisindeler. Sonsuz teşekkürler.

Aynı kararlılığı siyasi irade gösteremiyor. Aşıların süresi doluyor. Toplum tehli-kealtında ve aşısızların yüzünden insanlara virüs bulaşıy0r ve hastalanıyorlar. Akılsızlar için çok acil tedbirler getirilmelidir.

Sağlık Bakanlığımız 65 yaş üzeri için reçete yazıldığında ücretsiz grip aşısı müjdesini vermişti. Eczanelere ikişer adet tahsis edileceği bildirilmiş. Her eczanede yüzlerce yazılı reçete sahibi yaşlılarımız grip aşısını bekliyor. Verilemeyecek ise eczaneler bilgilendirilmeli, böylece yaşlılar da aşıdan umudunu keserler. Beklenti de son bulur.

Sevgi ve saygılarımla...