Mart ayına ait enflasyon rakamları açıklandı. Tüik’e göre aylık enflasyon 5,46, yıllık bazda ise 61,14 oldu.

Teknik konunun uzmanlarınca kurulmuş olan ENAR grubu ise aylık 11,93, yıllık bazda ise 142,63 olarak açıkladı.

Milletin yaşayarak iliklerinde hissettiği, sıkıntısını çektiği enflasyonu her zaman olduğu gibi yarısından da küçük göstermek kendi kendini aldatmaktır. Aczin ifadesidir.

Çarşı pazar ateş olmuş yanıyor. Marketler başka bir alem. Ürün fiyatına yapılan zamlar KDV indirimini ortadan kaldırıyor. Çift dikişli değil, 4,5 dikişli maaş alanlarının getirdiği ortamdır.

Kurumların başına ehil, konusunun uzmanı ve güven verecek kişiler getirilmediği sürece milletimiz sıkıntı çekmeye devam edecek. Yanlış tercihlerin, kararların sonuçlarını yaşıyoruz. Yirmi sene tek başına iktidarda kalan başka bir iktidar olmamıştır. Yirmi sene çeyrek asır demektir.

İktidar yetkilileri ikide bir pembe tablo çizerler. Sıkıntıların sebebi kendi yanlış tercih ve kararlarının sonucu olduğu gerçeğini halâ göremezler. Yirmi senede ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerin 1923’ü hedef gösterebilmesi, milletimizi saf yerine koymaktır.

Bu ülkeyi 20 sene tek başına medyanın % 90’ını da satın aldırarak yanlışlarınızla, ülkemizi enflasyonda şampiyonlar listesine soktunuz. Paramızın değerini, Hazine ve Maliye Bakanı’nın da açıkladığı gibi düşeceği en dip noktaya düşürdünüz.

Bu hale düşülmesinin sorumluluğunu halâ kabul de etmiyorsunuz.

Muhalefet partilerine iftiralarla saldırmak, suçlamak, yanlışlarınızı ortadan kaldırıyor mu zannediyorsunuz?

Sebep de – sonuç da sizlerin eseridir. Bu eserle öğünün bakalım.

Dış borç başını almış gitmiş, dünyanın en pahalı faiziyle İngiliz tefecilerinden borç alma durumuna getirdiğiniz ülkemize ve geleceğimize daha ne kadar zarar vereceksiniz.

Artık hikaye ve masalları kimse de dinlemiyor.

Şapkanızı önünüze koyup bir değil binlerce defa düşünmelisiniz. Koltuklar çok rahatınıza gitse de…

Sevgi ve saygılarımla.