Millet İttifakı kuruluşunu 6 siyasi parti ile oluşturmuştur. Bu sayı ile sınırlı değildir. Yarın 7 olur, 8 olur. Aslında Millet İttifakı 85 milyonun geleceğinin teminatı ve simgesidir. Demokrasiye, hukukun tarafsız ve bağımsızlığına, egemenliğin tek kişinin iki dudağı arasından çıkacaklara göre değil, milletin kararıyla olacağına, güçlendirilmiş, milletin gerçek temsilcisi TBMM olduğuna inananların ittifakıdır.

Birileri sıkılmadan, HDP’yi PKK’nın uzantısı ilan ederek “gizli ortak HDP, altılı masanın altındadır, yok sandalyenin bacağındadır.” gibi çirkin ve yakışıksız suçlamalarına her fırsatta yer verdiler.

Konu siyasi çıkar, koltuk olunca, Adalet Bakanı, AKP Grup Başkan Vekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı dahil, dün “PKK’nın uzantısıdır. Derhal kapatılmalıdır, hatta hazine yardımı da derhal kesilmelidir.” diyenlerin koşa koşa HDP Genel Merkezine ziyarete gitmiş olmaları samimiyetsizliğin, ikiyüzlülüğün sonucudur.

Bazı yazılı ve görsel medyada imkan bulmuş besleme kişiler, altılı masaya, rezilce “Feto ve PKK’ya ilişkin görüşlerini gizliyorlar.”suçlamasını da ağaların talimatı gereği yapıyorlar.

Feto için “NE DEDİLERSE YAPTIK, NE İSTEDİLERSE VERDİK” diyenleri, Oslo’da, Dolmabahçe’de protokol imzalayanları, Askerin kozmik odasını açtıranları, Ergenekon kumpaslarını, balyoz tezgahlarını, vatansever evlatlarına zulmedenleri, İmralı canisine mektup yazdırıp seçim kazanmak amacıyla okutanları, Devletin bütün kurumlarının içini boşaltıp Fetocuları yerleştirenleri görmezler. Çünkü gözler görmezdir, kulaklar duymazdır. Maşalık görevine mecbur ve mahkumdurlar.

Millet ittifakı yine yazıyorum anlamayanlara 85 milyonun ittifakıdır. Hodri Meydan! Sandıklar gelsin, görelim, bakalım.

Sevgi ve saygılarımla…