-Ülkemiz koronavirüsle mücadele etmeye devam ediyor

- Tedbirlere uyulmayınca vakalar ve vefatlarda artıyor.

-En büyük zararı 65 yaş üstü olanlar görüyor.

-Belirli saatlerde dışarı çıkışlar serbest olsa da psikolojik olarak anlatılanlar yaşlıları evde kalmaya mecbur bırakıyor.

-Dışarı çıkmayın ikazları en yakınlardan sıkı takipte olunca sıkıntıları daha da artıyor.Binlerce şükrediyoruz.Belirli rahatsızlıklarımız olsa da, şükrediyoruz halimize, vefat edenlere rahmetler diliyoruz. Yakın tanıdıklarımızın cenazelerine katılamamak ayrı bir üzüntü kaynağı oluyor. İnşallah bu kötü günlerde geçecek.

-Ermenistan kardeş Azerbaycan'a saldırmaya devam ediyor..

-Ülke olarak tüm güçlerimizle, dualarımızla kardeş Azerbaycan'a desteğimizle sonuna kadar devam edecek. Ermenistan'ı bu saldırgan tutumu nedeniyle şiddetle nefretle kınıyoruz.

-Yıllar önce Bursa da oynanan milli bir müsabakada kardeş Azerbaycan bayraklarının stadyuma sokulmadığı, toplanan bayrakların çöp kutularına atıldığı faciayı asla hatırdan çıkarmıyoruz.

-Geçen gün TV ana haberlerinde TUİK'in iki verisi haber olarak yer aldı.

-Birincisinde 1 yıl içerisinde elektrik tüketicilerinin 32 daha fazla ücret tarifesine tabi oldukları, ikincisinde tüketicilerin 1 yıllık süre içerisinde doğalgazı 36 daha zamlı tükettikleri bilgisi paylaşıldı.

-Devletin denetimi altında bulunan elektrik ve doğalgaz fiyat artışlarının bile bir yıl içerisinde 32 - 36 lar olarak açıklanmış olması, yıllık enflasyonunda asgari buanlarda olduğunun resmi açıklamasıydı.

- Gelin görün TUİK denen kurum normal enflasyonu 12 olarak açıklayabiliyor. Enflasyonanını hayatı yaşayanlar çok iyi biliyor. TUİK' ede zerrecik güven duyulmuyor.

-Herkese, her kesime malum olan, yaşanan yaşatılan enflasyonun komik düzeyde düşük gösterilmesi, yakışıkta olmuyor.

-Döviz ve altın fiyatlarını belki düşürürüz hesabıyla faizde ki artırımlarda bir fayda getirmedi, dövizi daha da ateşledi.

-Yanlış teşhisler, programlarla ekonomide sonuç alınmayacağını artık herkes anlamış olmalı.

- Süslü gözler karın doyurmuyor, kimse de artık yemiyor.

Sevgi ve Saygılarımla...