Ramazan ayı on bir ayın sultanı, üç ayların sonuncusu Recep. Şaban derken Ramazan-ı Şerifi karşıladık. Şimdi uğurlama hazırlıkları bayramla sonuçlanacak. Bu süre içerisinde de yapılan ibadetlerin, duaların kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Son 4-5 yılda milletimiz ekonomik yönden büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Araya bir de pandemi süreci girince, sıkıntılar geçim zorluğu had safhaya geldi. “Şubat ayı Ocak’tan iyi olacak, Mart ayı Şubat’tan iyi olacak. Nisan’da düzelmeleri hissedeceğiz.” Hiçbir vaad tutmadı, her geçen gün daha da kötüleşti.

Dövizi baskılamak, bazı sıkıntıları kamufle edebilmek amaçlı, hazineye büyük külfetler de yüklenmeye devam ediyor.

Dövizi olan varlıklılara çift dikiş faiz imkanları getirildi.

Arada oluşacak faiz farkını, hazine mevduat sahiplerine ödeyecek, milletin bin bir zorlukla, güçlükle kazandığından devlete ödediği vergiler zenginleri daha da zengin etmek için kullanılıyor.

Yaşanan gerçeklerle yapılan açıklamalar taban tabana zıt beyanları içeriyor. Güven gittikçe kayboluyor. Güven kaybı yaşanınca da açıklamalar, sözler havada kalıyor.

Bazen öylesine yakışıksız sözler var ki, sanki kasıtlı, milletle adeta alay eden nitelikler taşıyor.

Ciddiyetten uzak, doğruluk taşımayan açıklamalar dönüp söyleyeni vuruyor. Artık kimse de YEMİYOR. Bilin.

Yalaka, yandaş, bir kısmı inançları istismar ederek yalan ve iftiralarla verilen görevleri yerine getirmekle meşguller, diğer tarafta müteahhitlere satın aldırılan havuz medyası, diğer bir tarafta da Ziraat Bankasının kredi imkanı ile Doğan Medya’yı satın alan grup da verilen kıyaklarla milleti aldatmaya, uyutmaya devam etmekteler.

Bunların reytinglerine bakarsanız yerlerde sürünmekteler.

Millet sabırla seçim sandığının gelmesini bekliyor.

Çoğu gitti azı kaldı. Kışı gitti yazı kaldı. Güneşin karanlıklar üzerine doğmasına çok az bir süre kaldı. “Haramın binası olmaz.”

“Her şey çok güzel olacak.” Güzel olduğu da görüldü. Biraz sabır.

Doğrular her zaman kazançlı çıkar.

Yalanın, iftiranın zararı her zaman sahiplerine olur.

Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Sevgi ve saygılarımla…