Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Tokat Jandarma Alay Komutanı

Bugüne kadar çok jandarma alay komutanları gördük Tokat’ta.

Hepsi birbirinden başarılı ve değerli komutanlardı. Terörün Tokat’ta üstlendiği yıllarda gecesini gündüzünü dağlarda teröristlerle mücadelede geçiren jandarma alay komutanlarımız vardı. Hepsini saygı anıyorum.

Albay Bahri Bostancı başka bir imaj getirdi Jandarmaya.

Jandarma halka indi, halkla bütünleşti. Bir kolluk gücü olmakla kalmadı yardım gücü ve sevgi odağı oldu.

Tokat Jandarma Alayı’na bağlı komando taburu BORALAR il dışında ki görevlerde özellikle son deprem bölgesinde ki görevlerde büyük başarı sağladılar.

Jandarma sosyal yapıya indi. Albay Bahri Bostancı hasta ziyaretlerin de bulunarak şifa dilekleri sunarken cenazelere katılarak acı paylaştı toplumla.

Kendi kişiliğinde ki sevecenliği Jandarmaya indirdi. Jandarma Tokat’ta sayılan ve sevilen güvenilen bir güç odağı oldu.

Başta Albay Bostancı olmak üzere tüm Komutanlar ve personel bu yapıya ayak uydurdular ve toplumun bir parçası olduklarını vurguladılar.

Jandarma Tokat’ta bir kolluk gücü olmaktan çok toplumun bir parçası olduğunu kanıtladı.

Sayın Albay Bahri Bostancı’nın bu tutumu Jandarmaya getirdiği imaj nedeniyle kutluyor, kendini daha üst düzeylerde Türk Ulusu’na hizmette görmeyi diliyorum ve içtenlikle istiyorum. Dikkate alınması gereken bir konu olarak görüyorum.

İkinci bir hizmet eri, Tokat Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Kırgız.

Tokat Ziraat Bankası’nın yaklaşık 40 yılını bilirim. Kasıntılı, dayatmacı müdürler yanı sıra hizmete yönelik tutum içinde olan çok değerli müdürler oldu.

Genelde bürokratik çerçevenin dışına çıkmazdı bu müdürler.

Mustafa Kırgız adlı şimdi ki müdür bir yenilik getirdi Tokat Ziraat Bankası’na.

‘Banka halkının hizmeti için vardır’ anlayışını çıkardı ortaya. ‘Olmaz’ sözünü kaldırdı bankadan. Olmazı olur yapmak için kullandı bankayı.

Herkesin elinden tutan bir davranış sergiledi Müdür Mustafa Kırgız. Yasalar içindeki olumluluğu Tokat Halkı için kullandı Müdür Sayın Mustafa Kırgız.

Bu güzelliklerin yanında bir üzüntümü de belirtmek isterim.

Jandarma Alay Komutanımız Sayın Bahri Bostancı’nın da, Tokat Ziraat Bankası Müdürü Sayın Mustafa Kırgız’ın da Tokat’ta hizmet süreleri sona yaklaşıyor.

Jandarma Alay Komutanımız sevgili Bahri Bostancı‘nın ordumuzun üst kademelerinde görev alarak hizmet vermesi en büyük dileğim ve Tokatlının beklentisidir.

Ziraat Bankası Müdürü sevgili Mustafa Kırgız’ında Tokat’ta tutulması Tokat’a en büyük hizmetlerden biri olur.