-Sayın Ekrem İMAMOĞLU önceden Beylikdüzü Belediye Başkanıydı.

-İstanbul Büyükşehir'e adaylığı açıklanınca "Küçük bir ilçenin Belediye Başkanı" diye değerlendiriliyordu.

-Karşısına ise, iktidar partisi Cumhur İttifakı olarak, eski Başbakan, eski TBMM Başkanı, eski Bakan sayın Binali YILDIRIM aday gösterilmişti.

Sayın Cumhurbaşkanı, sayın Bakanlar, medyanın da yüzde doksanı tarafından destekleniyordu. Daha da ilerisi siyasete bulaşmış kurumlar da destekliyordu. 29 Mart seçimleri yapıldı. On üç bin oy farkıyla İMAMOĞLU kazanmıştı. Gücü elinde bulundurduğunu düşünenler YSK'ya baskılarıyla seçimleri iptal ettirmişlerdi. Polislere görevler verilmiş, kapı kapı sahte oy da aranır olmuştu. Bu arada gizli kalması gereken, kişilerin verileri detaya dökülmüştü.

23 Haziran'a yaklaşılırken PKK'nın kurucusu, bebek katili, İmralı canisine mektup yazdırılıp, Kürt kökenli vatandaşlarımızın sandığa gitmemeleri tavsiye edilmişti. Bu da yetmezmiş gibi APO'nun kırmızı bültenle aranan kardeşi de TRT ekranlarına çıkarılmış iktidar partisi adayına destek talep edilmişti.

-Gücün kendilerinde olduğunu zannedenler, 23 Haziran akşamı 806 bin farkla seçimi kaybetmişlerdi. Milletimiz İMAMOĞLU'nu çok sevmişti.

-İmamoğlu, gerçek gücün millette olduğuna inanmıştı.

-İmamoğlu'nun İstanbul halkına başlattığı hizmet atakları birilerinin hoşuna gitmiyordu.

-Belediyenin birçok yetkisi kısıtlanmış, hareket alanı daraltılmaya, engellenmeye başlamıştı.

-Depremle ilgili toplantıya davet edilmeyen İMAMOĞLU idi.

-Koronavirüsle ilgili Sağlık Bakanının yaptığı toplantıya da davet edilmemişti. Milletimiz yapılanları çok açık ve net görüyordu.

-O da yetmezmiş gibi hakkında soruşturma açılmıştı.

-Birilerinde tahmin edilemeyecek boyutlarda bir korku yaşanıyordu. Bunların geceleri uykularını bile kaçırıyordu İMAMOĞLU.

-Gücün ve yetkinin sahibi milletti. Millet ise olup bitenleri, haksızlıkları ibretle seyrediyordu.

-Bu nedenledir ki siyasette gereksiz gerginlikler yaşatılıyor, millet de rahatsız edilmekteydi. Millet gerginlikten usanmıştı artık.

-Bir gün gelenin bir gün gideceği adeta unutulmuş gibiydi.

-İMAMOĞLU korkusu, birilerini çok rahatsız ediyor.

-Sevgiyi kazanmak varken, gerginliklere, hukuksuzluklara da hiç gerek yok. Dereler mecrasında akmaya devam edecek. Her türlü engellere rağmen tebrikler sana İMAMOĞLU.

Sevgi ve saygılarımla.