Seçimlere 28 gün kaldı. Siyasi partilerin liderleri meydanlarda birbirlerine laf yetiştiriyor.

Ülkeyi 21 senedir tek başına, son 5 yılında da tek kişinin yetki ve kararlarıyla yönetmemişler de, sanki muhalefet iktidardaymış gibi söylemler var.

Beyler ülkenin içine düşürüldüğü durumu, bırakın başkalarına iftira atmayı, gerçek dışı açıklamalarınızı, delikanlıca hataları kabul edip milletten özür dilemelisiniz.

Millet, yaşadıklarını, yaşatılanları, nasıl ayrıştırılmaya çalışıldığını, hukukun guguk hale geldiğini, demokrasinin nasıl çıkarlar amacında kötü niyetlerle kullanıldığını unutmayacak.

Milletin parasını, kur korumalı mevduat adı altında zengine nasıl aktarıldığını unutacak mı?

İşsizlik aşırı boyutlara geldiğini, asgari ücretin artık işe yaramadığını, sayıları 4-5 milyonu bulan Suriyeli ve Afganlıya bu milletin mecbur edilemeyeceğini, karın tokluğuna işçiliğin, geri kalmışlığın sonucu olduğunu…

Enflasyon hayat pahalılığı canlar yakıyor. Geçen sene 1 kg. kırmızı et 140 -130 TL iken bugün 250 – 280 TL olmuşsa, yumurtanın kilosu 35-40 TL’den 75-80 TL olmuşsa, sebze ve meyvenin yanına yaklaşılmıyorsa, süt ve peynirde % 100 artmışsa…

İktidarın, millet böyle sıkıntılarla boğuşurken yaşam mücadelesi verirken elektrik ve doğalgaz faturalarındaki KDV’yi %18 olarak tutmasının kötü sonuçlarına katlanması gerekiyor.

Dün kol kola, çözüm süreçleri, Habur seyyar mahkemeleri kuranların, Dolmabahçe’de mutabakat zaptı imzalayanların, bugün rakiplerine iftiralarına kimse zaten inanmıyor. Geçmişte yaşatılanlar hiç mi hiç unutulmuyor. İftira da “GÜNAHTIR”

Sevgi ve saygılarımla…