Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı makamı ile milletvekili seçimlerine doğru ilerliyor.

-Gücü elinde bulunduranlar, rakip gördüklerini sandıktan önce nasıl devre dışı bırakırız hesabı içindeler. Zamanında, Fetö ile birlikte yol yürüyüp, devletin mekanizmalarının çoğunu ortaklarına teslim edenlerin, bugün ortaklıktan öğrendikleri çirkin, yakışıksız, demokrasiyle bağdaşmayacak siyasi kumpaslara bile tevessül edildiği görülmekte.

-Ne yapılırsa yapılsın, ne verilirse verilsin, millette bir karşılığı yok. Millet kararını vermiş sandığı bekliyor.

-Bu yanlış uygulamalarla içerde ve dış dünyada, hiç de hoş olmayan eleştiriler yapılagelmekte.

•Atalarımızdan günümüze gelen bir söz vardır. "Aşına ne koyarsan kaşığına da o gelecektir." Çabalar nafiledir. Şehrimizle ilgili hemşerilerimizden çok aldığımız şikayetlerin bir bölümünü değerli yöneticilerimizle paylaşmak gerekiyor. Şehir içi toplu taşımada görev alan arkadaşların (şoförlerin) eğitime tabi tutularak, yolcularla diyaloglarının iyileştirilmesine ihtiyaç anlaşılıyor.

-Medical Park hastanesi önündeki taksi durağı, ek bina yapılmadan önce, giriş kapısının uzağında doğru bir yerdeydi. Ek bina yapılıp genel giriş buradan verilince taksi durağı hastanenin genel girişini engeller duruma gelmiştir. Araçla gelip gidecek hastalar sıkıntı çekmekteler. Belediyemiz ve il trafik komisyonunun konuyu değerlendirerek, durak yerini, üst geçit güneyinde geniş alana sahip sahada düzenlemesi, hastaların giriş çıkışlarını kolaylaştıracak, şikayetler de ortadan kalkacaktır.

Sevgi ve saygılarımla.