Kontrollü ve dirayetli idareciler hedef koyar. Hedef çekim etkisi oluşturur, inanç ise itici bir güç ile hedefe doğru iter. Başarı hikayesi olanlar hep bu yönteme başvururlar.

Futbol bir şehrin tanıtımı için son derece önemli bir aktivite.

BAL LİGİNDEYİZ...

Borçsuz ve sorunsuz bir takım; Tokat'ta futbol adına umutları yeşertti. Küllerinden doğan bir futbol aşkı ve takımı hepimiz adına umut verici.

Tokat Bekediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve emeği olan herkesi tebrik ederim.

Play-Off müsabakasında Erbaa Gençlik Spor'u 4-0 mağlup ederek şampiyon olarak Bal Ligine yükselen Plevnespor futbol takımımızı ozellikle kutlarız.

Başkan Eroğlu sosyal medya hesaplarında çıtayı yüksek tuttuklarının mesajını verdi, "BAL'da misafir olma yolunda 3. Lig için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Bu inanç ve azim ile Tokat'ta futbolun marka değer olması yolunda ilerlediğine inancımız tam.

Başkan Eroplu hep sahada...

Ak Partili vekiller ile teşkilat ziyaretlerine giden, sürekli halk ile hemhal olan, çözüm üreten, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek adına gençleri teşvik eden ve destekleyen de yine Başkan Av. Eyüp Eroğlu.

Bu şehir ile gönül bağı olan, bulunduğu bölgede Tokat'ı gözde bir şehir yapmaya çalışan her siyasetçi ve bürokrat, Allah'ın lütfü olsa gerek.

Şehirdeki bu uyumu görmek hepimizi mutlu ediyor.

Aynı hedefte yol alan, birbirlerini siyasi rakip olarak değil; Tokat için güç birliğinin bir parçası olarak gören siyasiler Tokat'ı çok daha yükseklere taşıyacak...