Hain, bebek katili PKK'nın Gara'da yaptığı katliam, askerlerimizin, polisimizin canlarını hedef alan alçaklıkları son çırpınışları, milletimizin bu konudaki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Bütün şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler, milletimize başsağlığı niyaz ediyorum. PKK başta olmak üzere terörün tümünü lanetliyorum. Bunlar maşa, uşak, besleme canilerdir.

Devletimiz terör örgütleri ile mücadele ediyor. Birlik ve beraberlik sergilenmesi gereken dönemlerde bile, kardeşliği bozucu bu çirkinliklerden siyasi nema çıkarmaya çalışanları da şiddetle kınıyorum.

Güvenlik güçlerimizin Kuzey Irak'ta yürüttüğü temizlik harekatı sırasında; AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın bir TV programına katılarak, 'GEREKİRSE MURAT KARAYILAN'I DA TV'YE ÇIKARIRIZ' açıklamaları beyinlerde hala siyaseti nasıl devşirir, oyumuzu artırırızın hesapları yapılıyor. Siyasi sonuç elde etmek için bebek katili APODAN mektup getirtip okutan kafa, bebek katilinin kardeşini yine siyasi çıkarlar uğruna TRT'ye çıkarabilen kafa şimdi de MURAT KARAYILAN'ı aklama peşine düşmüş. Bırakın bu çirkin siyaset cambazlıklarını. 1984'ten bugüne nice askerlerimiz, polislerimiz, kamu görevlilerimiz canından oldu. Öyle kolay değil. Çirkin siyaset dilini düzeltmelidir.

Dolmabahçe mutabakatını; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Meral Akşener imzalamadığına göre çirkin siyasete de zemin hazırlayanlartaya çıkarılmalı.

Milletin vergileri ile maaş alan, HDP milletvekilleri, millete zulmü sivillerin canına kastedenlere tavır koymamaları utanç vericidir.

Milli birlik ve beraberlik zamanıdır. Daha sıkı duracağız. Siyasi farklılıkları gerektiğinde tehir edeceğiz. Ülkemizin dik duruşunu birlikte sağlayacağız.

Cücük beyinli çirkin siyasetin oyuncağı olanlara dikkat edeceğiz. Onları, hedeflerini hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu arada İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Karayılan ile ilgili açıklamasına teşekkür ediyor, Mahir Ünal'a hatırlatıyoruz;

Şimdiye kadar yaşananlardan, yaşatılanlardan ders almayan kötü niyetlileri tarih de milletimiz de asla affetmeyecektir. Siyaset, siyaset gibi yürütülmek durumundadır.

Hayatını kaybeden asker, polis, sivil bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Sevgi ve saygılarımla...