-Seçim konularının gündeme oturması, açık hava toplantıları siyaset sahnesini canlandırmaya başladı.

 

-Milletimiz; sandığın önüne konulmasını ekmeğe, suya, özgürlüğe duyduğu ihtiyaç kadar şiddetle arzuluyor ve bekliyor. Aziz milletimiz kararını verdi. Sandık bekleniyor.

 

-Demokrasinin olmassa olmazı Siyasi partiler, iktidarı var muhalefeti var. Demokrasi iktidara seçimle milletin kararı ile gelenin, yine milletin kararıyla seçimle gideceği sistemdir. "Seçimi kaybetsek de iktidarı teslim etmiyeceğiz" ifadesini kullanan "SADAT" isimli gayrinizami kuruluşun yöneticisi kuşbeyinli, Cumhuriyet ve demokrasiye düşmanlığını ilan eden kişiye, bu ortamı yaratan, hesap sormayan soruşturma açmaya cürret göstermeyen Cumhuriyet Savcılarına milletin sözü de yok. Küstahlık, anayasayı, yasaları, milli iradeyi üç beş çapulcunun tehdidine bırakmayı düşünen varsa aklını başına almalı. Hele işlerine gelmeyen konularda;   acilen savunma açıklamalarıyla ezberlenmiş.

 

-İletişim Başkanı; Akp sözcüsünün de gıklarının çıkmayışı yapılan açıklamadan duydukları memnuniyetin neticesidir. Millet egemenliği çapulculara, heveslilerine, Kuzey Kore yönetimini arzulayanlara asla bırakmayacak.

 

-Bu çapulcu tipleri koruyanlar, bunlara devleti en üst seviyelerinde görev verip sonra tanımadığını açıklamak yanlışına düşenleri milletimiz ibretle izliyor. Beyler seçimin sonunda koltukları terke alışmaya başlayın.

 

-Türk devletinin TSK' sı var, emniyet güçleri var, jandarması var. MİT'i var. Bunun dışında çirkin hevesleri siyasi gelecekleri korumak amaçlı silahlanmak, tehditler savurmak çeteciliktir. Devlete nizama başkaldırıdır

 

-Hiç kimse gökten zembille bu koltuklara yapıştırılmadı. Koltuğa oturtan da milli iradedir. Seçim sonucu koltuktan kalkılmasını isteyen de yine milli irade olacaktır. Korkanların uykuları her gece kaçıyor ve kaçacak. Çorbanıza ne koyduysanız kaşığınıza gelecektir. Kurtuluş yoktur.

 

      SEVGİ VE    SAYGILARİMLA