Çeşitli nedenlerle bir süre siz değerli okuyucularımla buluşamadım, kusura bakılmasın.

15 Temmuz, 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı ile İYİ Parti il kongrelerini geride bıraktık.

Devletimize, cumhuriyetimize ve demokrasimize kast eden bu planlarını devletin en önemli kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmek suretiyle gerçekleştirmeye kalkıştılar.

Devletine, milletine, cumhuriyetine bağlı başta asker ve emniyet mensuplarının cansiperane karşı duruşuyla hainler emellerine ulaşamadı. Milletimiz tek vücut geçit vermedi. Şehitlerimiz, gazilerimiz oldu. Ölenlere Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, gazilerimize sağlıklar diliyorum.

Şehit ve gazilerimiz için toplanan yardım bağış paralarını aradan dört sene geçmesine rağmen ödemeyenleri, ipe un serenleri de milletimizin takdirine arz ediyorum.

15 Temmuz bir cümle ile anlatılsa; "NE DEDİLERSE YAPTIK, NE İSTEDİLERSE VERDİK" cümlesi her şeyi açık ve nettaya koyuyor.

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı "AYŞE TATİLE ÇIKSIN" parolasıyla Kıbrıs'ta yaşayan Türk kardeşlerimizin Rum zulmünden, katlinden kurtarılması için gerçekleştirilmiş, ABD, İngiltere, Yunanistan'a meydan da okunmuştur.

Kıbrıs Türklerinin lideri rahmetli Fazıl Küçük ile rahmetli Rauf Denktaş Cumhurbaşkanı çok büyük mücadeleler verdiler. Mekanları cennet olsun. FETÖ'ye kul köle olanlar ise; rahmetli Rauf Denktaş'a ergenekoncu, balyozcu iftirasını utanmadan yapabildiler. Bunlar unutulmadı.

İYİ Parti il kongresi gerçekleştirildi. Sayın Ömer Sağol yeniden il başkanı seçildi. İl başkanımızı ve yönetimlerde göre alan arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem demokrasinin tüm kurallarının işlediği, seçim ve siyasi partiler yasası, özellikle milletvekili ve belediye başkanlarının o seçim bölgesindeki partililerce belirlenmesi, sıraya konulması temel hedeflerdendir.

Hukukun üstünlüğü, tarafsız ve bağımsızlığı devam eden davalarda yargıç ve savcı değişikliği yapan düzenin son bulması, kula kul olma devrinin kapanması, devleti devlet yapan değerlerin korunması ilkelerindendir.

Sevgi ve saygılarımla