Sanırım şunu söylediğimde bana katılacaksınız: Olumlu düşünmenin gücü dikkat çekicidir.

Aslında, zihninizin dünyanızı değiştirebileceği fikri neredeyse gerçek olamayacak kadar iyi görünüyor.

Ancak sizi temin ederim ki, olumluya odaklanmanın getirebileceği iyiliği deneyimledim VE tanık oldum.

Ama buna geçmeden önce bir soru sorayım. En başarılı ve mutlu insanların gün boyu ne düşündüklerini tahmin edebilir misiniz?

Cevap oldukça basit...

Sağlıklı, mutlu insanlar çoğu zaman ne istediklerini ve onu nasıl elde edeceklerini düşünürler. Bu şekilde olumlu bir tutum geliştirmek tüm hayatınızı gerçekten değiştirebilir.

Ne istediğinizi ve onu nasıl elde edeceğinizi düşündüğünüzde ve konuştuğunuzda, kendinizi daha mutlu ve hayatınızın daha fazla kontrolünde hissedersiniz. Sizi mutlu eden bir şey düşündüğünüzde, beyniniz aslında size genel bir iyi olma hissi veren endorfin salgılar.

Sonuç olarak, olumlu bir tutum geliştirirsiniz.

Nasıl Olumlu Düşünülür

Pek çok psikolojik teste dayanarak, mutlu insanlarıntalamadan daha iyi bir yaşam sürmelerini sağlayan özel bir kaliteye sahip oldukları görülüyor.

Bunun ne olduğunu tahmin edebilir misin?

İyimserliğin kalitesi!

İyimserlikle ilgili en iyi haber, öğrenilebilir bir nitelik olmasıdır. Bu, iyimser bir zihniyet benimseyerek nasıl olumlu düşüneceğinizi öğrenebileceğiniz anlamına gelir.

Sebep-sonuç yasasına göre, olumlu tavırları olan diğer sağlıklı, mutlu insanların yaptıklarını ve söylediklerini söylerseniz, yakında aynı şekilde hissedecek, aynı sonuçları alacak ve onların yaşadıklarının aynısını yaşayacaksınız.

Mutlu İnsanlar Dünyada İyiyi Bulur

İyimserlerin, kendilerinitalamadan ayıran dünyayla başa çıkmanın farklı yolları var gibi görünüyor.

İlk olarak, akıllarını ne istediklerinde tutarlar ve onu elde etmenin yollarını aramaya devam ederler. Hedefler konusunda netler ve er ya da geç bunları gerçekleştireceklerinden eminler.

İkincisi, iyimserler her problemde veya zorlukta iyiyi ararlar. İşler ters gittiğinde, sıklıkla yaptıkları gibi, "Bu iyi!" derler. Ve sonra durum hakkında olumlu bir şeyler bulmaya başlayın.

Bildiğimiz şu ki, bir kişi veya durumda iyi veya faydalı bir şey arıyorsanız, onu her zaman bulacaksınız. Ve bakarken daha pozitif ve neşeli bir insan olacaksınız.