Sıkıntılı korona virüs süreci içerisinde Ramazan-ı Şerifi- de idrak ettik. Evlerimizde kalarak.

Cumaları kılamadık. Teravihler de bu sıkıntılı süreç nedeniyle kılınamadı. Camilerimiz de kapalı tutmak gereği olmuştur.

Bayram sonu yeniden değerlendirmelerle, yaşamın yavaş yavaş tedbirleriyle birlikte normale yakın olacağı da anlaşılıyor.

Her şeye rağmen ramazan bayramımız da evlerimizde kutlayacağız. Ramazan bayramının insanlık alemine hayırlar getirmesine canı gönülden niyaz ediyorum.

Ülkemizin bayram sonrası için yeni program ve projelere öncelik vermesini diliyorum.

Milletimiz büyük sıkıntılar çekmektedir. İş yerlerinin kapanması işsizliği, geçimi daha da zora sokmuştur.

Aktarma suyla değirmen dönmüyor. Gerçekler görülmeli.

Ekonominin, doğru tercihlerle üretime, istihdama dönük yapılandırılması çok önem arz ediyor. Tarıma destek mutlaka hayata geçirilmeli. Betona dökülen ülke servetine son verilip, üretim ve istihdam amaçlı yeni fabrikalar, tesisler açılmalı. Enerji de dışa bağımlılık azalmalı rüzgar enerjisi sistemi öne çıkarılmadı. Nehirlerimiz üzerine kurulan HES'ler coğrafyamızı tümünden yaralıyor. Çirkinleştiriyor.

Siyasette de, ayrıştırıcı, dışlayıcı söylemler artık son bulmalıdır. Milleti ayrıştırma hedefli söylemlerin aynısı 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde görmüştük. Kimseye fayda getirmemiştir, getirmeyecektir.

Hele İstanbul seçimlerini ne pahasına olursa olsun kazanmak hırsıyla kimlerin bebek katili Apo'nun mektubuna sığındığını, bebek katilinin kırmızı bültenle aranan katil kardeşini oy devşirmek amaçlı seçim önü TRT ekranlarına çıkaranları, Dolmabahçe'de terör temsilcileriyle kimlerin protokol hazırladıklarını, doğuda, güneydoğu da teröristlerin çukurlar, hendekler kazılmasına seyirci kalındığını kimseler unutmadı unutmayacak.

Koltuklarda oturabilmek için bu aziz millete yanlış son bulsun. Milletimiz incitiliyor, ayrıştırıcı, ötekileştiri, haksız suçlamalar milleti derinden üzüyor.

Siyasiler artık bu gerçek durumu görmeli.

İftiranın, yalanın kimseye faydası olmaz. Bayram sonu; yanlışlardan arınmış milleti bir bütün gören siyaseti beklemek her vatandaşın hakkıdır.

Nice güzel, mutlu gelecek Türkiye'miz için.

Sevgi ve saygılarımla