Ülkemizde öylesine tuhaf gelişmeler oluyki şaşkınlıkla izliyorsunuz.

Demirören Medya Grubunun başına getirilen gazete yazarı Ahmet Hakan, Maliye ve Hazine Bakanı Sayın Berat Albayrak'ı konuk ediyor. Belli ki dolardaki artış konu edilmiş.

Sayın bakan açıklıyve soruy"sen maaşını dolarla mı alıyorsun hayır dolarla kimsenin bir işi yok iner de çıkar da bundan kime ne" açıklamasını yapıyor.

Ahmet Hakan bu cevap karşısında adeta sus pus oluymecbur ya.

Diyemiyki akaryakıt, "elektrik, doğal gaz başta olmak üzere binlerce çeşit teknolojik ürün ve gıda maddelerinin tamamı dolarla satın alınıyor" diyemez çünkü gazeteciyi o makama oturtan güç öyle istiyor.

Milletle açıkça dalga geçilmeye çalışılıyor. Kimsenin piyasadan haberi yok. Çünkü beylerden fatura ödeyeni hiç yok ki doların neleri etkilediğini görsün.

Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulundu. Milletimiz sevinçle karşıladı. Şimdiye kadar doğal gaz sözleşmesi yapılan Rusya, İran, Azerbaycan'la sözleşmelerin yenilenmesi, doğal gaz faturalarına derhal yansıması beklenirken faturalara ancak 2023 yılında yansıyabileceği açıklaması yapıldı.

Öyle anlaşılıyki 2023'teki seçimlerde koz olarak kullanılacak. Kime niyet kime kısmet olacak. Millete bu sıkıntıları yaşatanlara, doğal gazın bile en pahalısını alıp milleti mağdur edenlere gerek kalmayacak. 2023 milletin yılı olacak.

Karadeniz'de yaşanan sel felaketi canlara, mallara, ağır tahribatlara neden oldu. Cenab-ı Allah'ın yarattığı güzel doğamızı, coğrafyamızı, nehirlerimize, derelerimizi gerekmediği halde HES'lere hançerleyen bunların hesabını, vebalini vermeliler.

Dere içlerine, kenarlarına yapı izni verenler, bu yapıları imar affı çıkararak para karşılığı affedenler bu canların hesabını, vebalini nasıl ödeyecek ?

Hele bir vali vardı HES'e karşı çıkan köylülere koronavirüs cezası bile kestirmişti. Vali bey gücün yetiyorsa bir ceza daha kes.

Gereken tedbirleri görevlerinin gereği almayıp çeşitli nedenlerle göz yumanların hiç sorumlulukları olmamış gibi "Cenab-ı Allah'ın takdiri" diyenler Cenab-ı Allah'ın "Tedbirinizi önceden alın" emrini hatırlamak istemezler. Yüce dinimizi ve insanlarımızı siyasete malzeme yapmaya devam ederler. Acınacak zavallılardır bunlar.

Sevgi ve saygılarımla