Milli Bayramlarımızdan 30 AĞUSTOS Zafer Bayramını kutlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kuruluşu, Cumhuriyetimizle taçlandırılmanın zaferinin temelidir.

Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere zaferi milletimize armağan edenleri rahmetle anıyorum. Mekânları cennet olsun.

 T.C. devleti öyle sözle, edebiyatla, hamasetle, kimsenin inayetiyle de kurulmamıştır. Vatan evlatların kanlarıyla kazanılmıştır. Bu ulvi değerleri tırtıklayanları lanetliyorum.

Yazmaktan ve hatırlamaktan hicap duyduğum, fakat söyleyenlerin ve kıymet atfedenlerin utanmadığı

"Kurtuluş savaşını keşke Yunanlar kazansaydı" açıklamasını bu ülkede yapanlara gösterilen hoşgörü, değer verme, ziyaretlerine gitme girişiminde bulunanlarında aynı kafanın, düşüncenin kiralık kişileri olduğunu kimseler unutmasın. Hainlere gösterilen hoşgörünün bugün küçük eleştirilere bile katlanamayan, yargıyı istediği gibi şekillendirmeye çalışanların samimiyetsizlikleri ortadadır.

Konserler, festivalleri birileri hemde malum birileri istedi diye yasaklayanlar, tribünlerden yükselen protesto seslerini iyi dinlesinler. Tribünler milletin gerçek sesidir.

Düşüncenin ifade edilmesinin sus sayıldığı, hukukun rafa kaldırıldığı, isteğe göre keyfe göre kararları üzüntüyle izliyoruz. Bu kararları verenler, Zekeriya Öz'ü asla unutmasınlar. Hukuk her derde devadır.

Adaleti uygulandığında korkunun da ecel faydası yok.

Bu aziz milletin yarısından çoğuna hitaben sarf edilen sözlerin, hakaretlerin ayırımcılık, bölücülük sayılmamasını skandal olarak değerlendiriyorum.

Herkes şunu iyi bilsin ki artık kimse bu numaraları yemiyor. Gülüp geçiyor. Sandığı bekliyor.

Ektiklerinizi birer birer biçeceksiniz.

Sevgi ve saygılarımla…