Son yıllarda, Sağlık Bakanlığının yanlış uygulamaları sonucu, hastaların tedaviye ulaşması zorlaşmıştır.
Her beş dakikada hasta muayene kuralı da tuzudur, biberidir. Sanki koyun kuzu sayar gibidir.
Başta büyük şehirlerimizde olmak üzere birçok devlet hastanesi kapatılmış, hastalar, devlet garantisi verilerek yaptırılan şehir hastanelerine zorlanmışlardır. Sağlık, büyük problemler yaşamaktadır.
Şehrimizdeki özel hastanemiz hemşehrilerimize yıllardır hizmet veriyor. En özel ameliyatlar başarıyla gerçekleştiriliyor.
Yöneticileri herkesin sevip değer verdiği arkadaşlarımız. Birçok uzman doktorumuz devlet hastanesinden tanıdığımız, tedavi aldığımız çok başarılı hekim arkadaşlarımızdır. Devlet hastanesinden, zaman olarak da fırsat bulamayan, aciliyet hisseden hastalarımız da özel hastanemize gönül rahatlığıyla tedaviye gitmekteler. Bizler de aile fertlerimiz ve yakınlarımızla özel hastanemizden memnuniyet duyanlardanız.
İki gündür özel hastanemizle ilgili üzüntü verici haberler ulusal medyada yer alıyor. Suç bireyseldir. Yapan cezasını çeker. Bir yanlış uygulayıcı nedeniyle tüm iyi niyetle çalışan, sağlık dağıtan hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın cezalandırılması yöntemi son derece sakat, yanlış bir uygulama olacaktır. Hele hastanemizin faaliyetinin durdurulma kararını hiçbir Tokatlı hemşehrimiz asla kabul edemez. Yanlışı yapan cezasını çekmelidir.
Hastaları kapı kapı dolaştırıp, hekimsiz bırakan sağlık sistemi içerisinde, özel hastanemize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Devlet hastanemiz zaten çok yetersiz kalıyor. Unutulmasın.
Tokatlı tedavi için Sivas, Samsun yollarına düşürülmesin.
Sevgi ve saygıyla…