Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Tokat programı göz kamaştırdı.

1976 yılında sayın Ali Şevki Erek'in ilk defa gündeme getirdiği havalimanı projesi, 46 yıl sonra dört başı mâmur bir havalimanı olarak Tokat'ın hizmetine açıldı. Tokat'a binlerce insanın sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Erdoğan'ın memnuniyeti her halinden belli idi.

Çiftçi buluşması, neredeyse tüm ülke medyasında öncelikli haber olarak sunuldu.

Havalimanının 40 bin tweet ile TT olması bir başka önemli nokta oldu. Son yıllarda Tokat'a yapılan yatırımları saymakla bitirmek mümkün değil. Gerek Özlem Zengin ve diğer vekillerimiz, gerek Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, AK Parti teşkilatı bu başarının önemli aktörleridir.

Milletimiz bu yatırımları artık kanıksadı. Sıradan ve rutin gelmeye başladı. Oysa tüm bunlar Ankara'da verilen mücadelenin sonucu idi. Özellikle bu dönemde yağmur gibi yağan bu yatırımlar; hep şehirdeki uyumun bir karşılığı idi.

Ayırmadan, ayrıştırmadan, bel altı vurmadan yapılan  siyasetin güzellikleri Tokat'a kazandırdı. Tribün siyaseti, fitne ve dedi-kodu yüzünden halka hizmet edilemediği dönemleri de hepimiz biliyoruz. Bunlar ile ilgili hafızamız oldukça dolu. Gündelik hayatını huzurla yaşamak isteyen Tokat Halkı; üstenci tavır takınan 

fitneye ve şova meraklı hiç kimseyi siyasette artık istemiyor, vesselam.