Cumhuriyetimizin kurucu değerleri, gerçek demokrasi, hukukun, tam bağımsız ve tarafsız olması, liyakate önem verilmesi, egemenliğin kayıtsız şartsız millette olması, gelir adaletinin sağlanması, aklı başında her iyi niyetli insanımızın yürükten arzusudur.

Demokrasiyi, beyinlerinin arkasında sakladıkları kendi özel amaçları için kullanmayı hedefleyenlerin, boşuna “DEMOKRASİ, BİZİM İÇİN AMAÇ DEĞİL ARAÇTIR.” Açıklamalarının 20 yıllık iktidarları sonunda neyin amaçlandığını aziz milletimiz ibret ve hayretle izliyor.

TBMM adeta sembolik temsille görevli gibi.

TBMM’de yolsuzluklar ve usulsüzlükler için verilen genel görüşme, soruşturma önergelerinin tamamı Cumhur İttifakını temsil edenlerce ret ediliyor.

Son günlerde çeşitli basın organları ve sosyal medyada yapılan açıklamalar ülkemizin ne hallere düşürüldüğünün belgesi konumundadır.

En üst görevlere getirilmiş yandaşların, milletin başına ne çoraplar, vurgunların tuzağını kurdukları açıklanıyor. Tarihi, zamanı, saati dahi verilerek… Bunların soruşturmasına cesaretten ziyade HSK’nın hakim ve savcılara yazılı talimatı! Belirli toplumu ilgilendiren konularda bizden görüş alacaksınız talimatı, hakime, savcıya kendi başına izinsiz soruşturma açma talimatıdır. Hukuku rafa kaldırıp keyfiliği uygulamaktır.

Demokrasiyi, Cumhuriyetin değerlerini törpüleyip iplik boyayanlar gündeme “CAMBAZA BAK!” oynatıyor.

Hiçbir kötülük gizli kalmaz. Sebep olanlar da açıklama cesaretini bile gösteremezler.

Takkeler teker teker düşüyor.

Gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

Gerçek demokrasi her kötülüğe çaredir.

Saygı ve sevgilerimle…