Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümünde, Çanakkale'nin isimsiz kahramanlarını, istiklal mücadelemizin başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi minnetle, şükranla yadediyoruz. Cenab-ı Allah'a binlerce şükürler olsun ki binlerce kahramanlıklar yazmış atalarımızın torunlarıyız. Bu devlet bu Cumhuriyet, birilerinin isteğiyle, lütfuyla değil şehit kanlarıyla kazanılmış ve kurulmuştur.
Demokrasiyi amaç  edinmediklerini açıklayanların, niçin demokrasiyi araç olarak kullandıkları, yaşatılanlarla ortaya çıkıyor. Ülkenin gerçek demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, liyakate, şeffaflığa her konuda hesap verilebilir olunması mecburiyetini her vatandaşımız yüreğinde hissetmelidir.
Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde can kayıplarımız 49 binlere ulaştı. Yürekler yanıyor. Adeta matem yaşanıyor.
Bir de Şanlıurfa'da alt geçit merkezli sel felaketinde de 18 vatandaşımız canından oldu. Laylaylomcular neredeler?
Deprem geliyorum diyor, raporlar hazırlanıyor. Felaket yaşanıyor. Depremde yıkılacak bölgeleri raporlayan Çevre ve Şehircilik İl Md. Şube Md'nün görevi değiştiriliyor. 
Bu kafalarla depremler önlenemez, bilimi, tekniği, uzmanları dikkate almayanlar, millete felakete nedendir.
Ben bilirim söylemi şarkılarda, türkülerde kalmıştır.
Koltuklarına 20 cm lik ingiliz çivisi ile kendilerini çakanlar (ingiliz çivisi ahşap yapılarda mertekleri birbirine tutturan çividir) gerçeği göremezler, koltuk herşeyin önünde gelir. Hatay'ın Valisi çok başarı sağlamış gibi milletvekili adaylığına soyunabiliyor. Bu ne cürret bu ne saygısızca durumdur? Hatay neredeyse haritadan silindi.
Tedbiri almayan Sayın Vali ve Çevre ve Şehircilik Bakanı. Kendinizi, yaptıklarınızı bir sorgulayın bakalım.
SAYGI VE SEVGİLERİM İLE.